Kaya & Tyson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Kaya & Tyson

Post autor: yamaha »

Aga L. pisze:Niestety, na razie, dopóki Weronika będzie na długim "okresie próbnym", nie ma mowy o kolejnych kotach w rodzinie. Bo gdyby, odpukać, coś jej odbiło i wróciłaby na leczenie to co ja zrobię z piątką kotów skoro niektóry tu uważają że 3 to już objaw szaleństwa <diabeł> <lol>
No to <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> wielkie za Were ;-))
Zebys niebawem z podekscytowania pekala, wybierajac wlasne 8 lap <lol> <lol> <lol>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Oj, nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała, myślę, że na początek Estera by mi jakieś śliczne złotko odłożyła po starej znajomości <mrgreen>
I dziękuję za kciuki, dziś mija 2 tygodnie jak wyrwaliśmy Weronikę ze szpon tej sekty zwanej dla niepoznaki ośrodkiem leczenia :-///// Na szczęście sama zrozumiałą, że już tylko czas tam traci.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

O matko ale narozrabiałam :hidden:

Ja osobiście też teoretycznie mogłabym mieć stado Obrazek ,a praktycznie <roll> bandyta Kolorek który swoim rozrabianiem niestety ale starcza za co najmniej 3 kocurki ,a do tego ciężkich chorób ma za 5 osobników no i jej wysokość która lubi być ta jedna i bardzo wyjątkowa no i do tego jeszcze następne koteczki <strach> <strach> za dużo konfliktów interesów <lol> i moja mała bardzo nadwrażliwa psychika która strasznie je kocha ,wiec zbzikowałabym :brzydal: i nie udzwignęłabym :mimbla: kolejnego skarba niestety ;-( ;-( ;-( ;-( no bo po to zeby tylko wsypac chrupek do miski i nalać wody no to nie moja bajka <kciukwdół> :(((( ale pomarzyć zawsze można <mrgreen> .
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Yollu :kiss: dokładnie, bika też bym jeszcze chciała, a najlepiej zeby to był klon Tamisia <mrgreen> <serce>

Danusiu, :kiss: widzisz, ile się przez Ciebie muszę tłumaczyc <lol> ja przy mojej dwójce czasem nie wyraniam,
karmienie kotów osobnymi karmami to duze wyzwanie, jak znam zycie trzeci musiałby żreć jeszcze inną :haha:
Ale chciałabym, oj bardzo <roll>

Aga, j :kiss: a wierzę, ze Weronice się uda <serce> <ok> <ok> <ok> Bardzo jej kibicuję, musi być dobrze :hug:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

...cos mi sie skolonowalo <oops>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

O mamo, jak ja Was kocham pięknoty najsłodsze. <serce>
Kaśka, ale masz cudowne koty. <zakochana>
Awatar użytkownika
nmin
Agilisowy Rezydent

Post autor: nmin »

A mnie się strasznie marzy trzeci i chociaż rozsądek mówi, że najpierw przyszłoroczny ślub, potem dzieci i dopiero później ewentualnie trzeci kotek, to wczoraj podczas porządkowania schowka nie mogłam się jakoś zdobyć na pozbycie się małej kuwetki i małej pluszowej budki, bo a nuż się jeszcze przydadzą... <lol>

I już nawet Chłop przestał mówić, że takie te devony okropne <gwiżdże>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Zachwytom nie ma końca, zwłaszcza, że tu mieszka mój ulubiony kolorek ns 22 64 :redrose: Cudne fotki, cudne kociaste! <zakochana> Ja poproszę codziennie taką ilość fotek! <oops>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Kasiu koty piękne i szczęśliwe,Kaycia mam nadzieje pozbyła się kłaka :kotek:
Zazdraszczam spotkania :-)
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Kaya i Tyson niemal na każdej fotce wyglądają, jakby się namawiały i knuły plan objęcia władzy nad światem <lol> <zakochana>

Są cudne, mają piękne umaszczenia i spojrzenia do zakochania się.
Zablokowany