Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
Hihi, trochę śmieję się z Mordimusia, on w sumie linię ma bardzo ok, ale przy Khaleesi to wypada jak zawodnik sumo
Swoją drogą, ciekawe ile waży.... ale chyba nie więcej niż 6 kg, zgaduję, może dzisiaj wieczorem go zważę 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku

- Dominikana
Grubej dyni to ja tam nie widziałam a jedynie pięknego koteczka <zakochana> i w dodatku jeszcze z niego taki przytulasek ... nic tylko pozazdrościć 
- elsa
Po ile dyńki? Biorę obie, zwłaszcza ta oryginalna z pięknymi oczami i futerkiem mnie interesuje <serce> <serce> <serce> Może jakiś upuścik, hę? <gwiżdże>
-
kotku
Sonia kocham Cię <zakochana> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>Sonia pisze:
Gdyby tak Tamiś siadł koło Twojej pomarańczowej dyni, to ta by się chyba pod stół ze wstydu schowała
Mi też się obie dynie podobają. Ale ta po prawej trochę za włochata
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super <tańczy> <tańczy> <tańczy>MoniQ pisze:Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku![]()
![]()
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Wyspałaś się?MoniQ pisze:Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku![]()
![]()
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Leżał wzdłuż, pomiędzy moim bokiem a ręką. Rękę musiała trzymać koło jego głowy <zakochana> <zakochana>atomeria pisze:Wyspałaś się?MoniQ pisze:Nowe mieszkanie ma kilka niewątpliwych zalet, jedną z nich jest to że w końcu kot śpi koło mnie! <tańczy> Dzisiaj całą noc Mordimuś spał przytulony do mojego boku![]()
![]()
Ale co tam wysypianie się, ja też wolę kota u boku. Czy Mordimuś wyciąga się wzdłuż Twojego boku tak ściśle do niego przylegając? Jeśli tak to, tak jak Puszek <zakochana>
I wyspałam się całkiem, całkiem...
- beev
jak to? kot leży kolo człowieka i śpi? ja nie wierzę w takie cuda <shock>

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O, właśnie tak <zakochana>MoniQ pisze: Leżał wzdłuż, pomiędzy moim bokiem a ręką. Rękę musiała trzymać koło jego głowy <zakochana> <zakochana>
I wyspałam się całkiem, całkiem...