Karmelek - nasze maleństwo
- elsa
Re: Karmelek - nasze maleństwo
To moja 2 klasa <mrgreen> skoro system się przyjął, to może zaryzykuję i spróbuję u siebie wdrożyć <mrgreen> Tylko czy aby sama na siebie bata nie ukręcę, bo moja purchelina często jest oderwana od rzeczywistości <gwiżdże> Z basenu potrafi bez majtek przyjechać, bo zgubione apaszki to u niej norma <diabeł>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
No moja tez raczej do tych twardo po ziemi stąpających nie należy <mrgreen> ostatnio zapomniała tornistra ze szkoły.elsa pisze:To moja 2 klasa <mrgreen> skoro system się przyjął, to może zaryzykuję i spróbuję u siebie wdrożyć <mrgreen> Tylko czy aby sama na siebie bata nie ukręcę, bo moja purchelina często jest oderwana od rzeczywistości <gwiżdże> Z basenu potrafi bez majtek przyjechać, bo zgubione apaszki to u niej norma <diabeł>
Dodatkowo zaczyna mieć odmienne zdanie co do ubrań tzn nie słucha mnie co ma założyć. Do szkoły chodzi ubrana po swojemu <diabeł> musi być tak jak koleżanki i wygodnie.
Nie da się w żaden sposób wystylizować jeśli wcześniej gdzieś tego nie zobaczy np w Violettcie. Często jest tak, że namówiona na coś fajnego kupuje to, a później zalega ubranie w szafie.
Ale ja nie narzekam każdy kiedyś musi odnaleźć swój styl <rotfl>
A z porządkami w szafie spróbuj ... bardziej się szanuje to co samemu trzeba poukładać. Najwyżej poprawisz jak córcia nie będzie widziała <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Karmelku muszę cię poprosić, żebyś posprzątał w szafie u mojego syna <strach>
ciesze się, że wyniki siuśków są O.K :-)
- elsa
Nataszka jest za leniwa żeby sama siebie się stylizować <lol> więc tu jeszcze zdaje się na matkę <mrgreen> Muszę nałożyć na nią w końcu jakieś obowiązki, bo obieranie marchewki do rosołu to za mało. Faktycznie, utrzymywanie samodzielnego porządku w szafach, to byłaby duża ulga dla mnie, pod warunkiem, że panowałby tam porządek, a nie armagedon <diabeł> Ale kto nie spróbuje, ten się nie przekona <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Szkoda Elwisko, że tak daleko od siebie mieszkamy, bo chętnie bym Karmelka wypożyczyła do pomocy w porządkach. Na moje łobuzy w ogóle liczyć nie mogę, tylko bałaganią. Co innego Karmelek <serce> 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Karmelku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Super,że z siuśkami dobrze <ok> <ok> <ok>
Super,że z siuśkami dobrze <ok> <ok> <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super <tańczy> Bardzo się cieszę, z Karmelkowych wyników <ok>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
Kamiko pisze:Nie martw się Karmelku u innych też koty mają pełne łapy roboty :-)
oj tak ciociu Kasiu
chociaż gdzie kucharek.... wiem coś o tym
elwisko cieszę się, że u Karmelka dobrze
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Karmelku, po Twojej minie domyślam się, że sprzątanie szaf dla ciebie to taka sama przyjemność jak dla mnie <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmeleczku niech Ci się dobrze i zdrowo z nami mieszka