Oscar SRS & Gucci BRI
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
Ale super! Gratulacje
Oscar chyba już się poczuwa do opieki nad młodszym bratem 
-
aurora80
Serdecznie gratuluję i szczerze zazdraszczam Gucciego, zwłaszcza, że sama do niego skrycie wzdychałam!!! <zakochana>
- oleena
- oleena
Re: Oscar SRS a
Dziękujęcheshire pisze:No nie mogę, takie ekspresowe dokocenie? No jak to tak, bez syków i łapoczynów? Jeszcze z 2 dni i miłość pełną gębą <mrgreen>
Początkowo Gucci trochę sykał na Oscara, ale szybko mu przeszło, a do łapoczynów doszło kilka razy ze strony Oscara, ale w sumie nie wiem czy on go tylko tak trącał czy ze złości chciał walnąć, bo Gucci się wcale nie przestraszył.
A maluszek śliczny <zakochana>
- oleena
Wygląda na to, że takLuinloth pisze:Ale super! GratulacjeOscar chyba już się poczuwa do opieki nad młodszym bratem
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Ale fajnie razem wyglądają pod "karmnikiem" :-)
Gucci to ma taki wzrok jakby chciał powiedzieć: hej no, długo jeszcze będziesz jadł? Bo ja też bym coś przekąsił....
Gucci to ma taki wzrok jakby chciał powiedzieć: hej no, długo jeszcze będziesz jadł? Bo ja też bym coś przekąsił....
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl>

- oleena
Niestety sielanka się skończyła
Dziś rano Oscar pobił Gucciego <strach> Przed wyjściem do pracy przygotowaliśmy z mężem Gucciemu oddzielny pokój, bo przy takiej zmianie nastrojów nie ma co ryzykować.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Oscarku, no co ty? Nie wolno bić młodszego braciszka

- elsa
Co ja paczę! <mrgreen> A to ci niespodzianka, gratuluję ogromniaście! Przeczytałam całą relację, obejrzałam fotki i muszę powiedzieć, że wspaniałe towarzystwo dobrałaś Oscarkowi <zakochana> Ja też już wcześniej widziałam Gucciego na stronkach Mazurii, to jest małe cudo! <serce> Co do relacji to u nas było podobnie - najpierw strach i niepewność ze strony Kostka, później ostrożne zapoznawanie się z Nowymi, a potem wariactwo, w tym niby niewinne zabawy w kotłaszenie, a to jednak łapoczyny <roll> Kostek na wieczór ląduje z Natką w jej pokoju, bo inaczej jedno zaczepia drugie, a drugie trzecie i harcom nie byłoby końca.
Wracając na krótko do Gdańska, to tak, jak chcemy gdzieś wyjść to droga jest długa, w mojej okolicy oprócz KFC i McDonalda nie ma nic, a nie mieszkam na obrzeżach, a dzielnica dalej od centrum <wsciekly>
Wracając na krótko do Gdańska, to tak, jak chcemy gdzieś wyjść to droga jest długa, w mojej okolicy oprócz KFC i McDonalda nie ma nic, a nie mieszkam na obrzeżach, a dzielnica dalej od centrum <wsciekly>