Oscar SRS & Gucci BRI

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Re: Oscar SRS & Gucci BRI

Post autor: Luinloth »

Ale super! Gratulacje :kwiatek: Oscar chyba już się poczuwa do opieki nad młodszym bratem :)
aurora80

Post autor: aurora80 »

Serdecznie gratuluję i szczerze zazdraszczam Gucciego, zwłaszcza, że sama do niego skrycie wzdychałam!!! <zakochana>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Z ostatniej chwili

Muszę kontrolować ile ten mój starszy brat je, bo strasznie się ostatnio spasł...

Obrazek

Poszedł już?

Obrazek

Mmmm, wyborne

Obrazek
Awatar użytkownika
oleena

Re: Oscar SRS a

cheshire pisze:No nie mogę, takie ekspresowe dokocenie? No jak to tak, bez syków i łapoczynów? Jeszcze z 2 dni i miłość pełną gębą <mrgreen>

Początkowo Gucci trochę sykał na Oscara, ale szybko mu przeszło, a do łapoczynów doszło kilka razy ze strony Oscara, ale w sumie nie wiem czy on go tylko tak trącał czy ze złości chciał walnąć, bo Gucci się wcale nie przestraszył.

A maluszek śliczny <zakochana>
Dziękuję :kwiatek:
Awatar użytkownika
oleena

Luinloth pisze:Ale super! Gratulacje :kwiatek: Oscar chyba już się poczuwa do opieki nad młodszym bratem :)
Wygląda na to, że tak :) A jak Gucci śpi (a śpi dużo więcej niż Oscar) to Oscar kręci się po domu jakby nie wiedział co ze sobą zrobić :->
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Ale fajnie razem wyglądają pod "karmnikiem" :-)
Gucci to ma taki wzrok jakby chciał powiedzieć: hej no, długo jeszcze będziesz jadł? Bo ja też bym coś przekąsił.... ;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> :ok: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
oleena

Niestety sielanka się skończyła :-| Dziś rano Oscar pobił Gucciego <strach> Przed wyjściem do pracy przygotowaliśmy z mężem Gucciemu oddzielny pokój, bo przy takiej zmianie nastrojów nie ma co ryzykować.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Oscarku, no co ty? Nie wolno bić młodszego braciszka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Co ja paczę! <mrgreen> A to ci niespodzianka, gratuluję ogromniaście! Przeczytałam całą relację, obejrzałam fotki i muszę powiedzieć, że wspaniałe towarzystwo dobrałaś Oscarkowi <zakochana> Ja też już wcześniej widziałam Gucciego na stronkach Mazurii, to jest małe cudo! <serce> Co do relacji to u nas było podobnie - najpierw strach i niepewność ze strony Kostka, później ostrożne zapoznawanie się z Nowymi, a potem wariactwo, w tym niby niewinne zabawy w kotłaszenie, a to jednak łapoczyny <roll> Kostek na wieczór ląduje z Natką w jej pokoju, bo inaczej jedno zaczepia drugie, a drugie trzecie i harcom nie byłoby końca.

Wracając na krótko do Gdańska, to tak, jak chcemy gdzieś wyjść to droga jest długa, w mojej okolicy oprócz KFC i McDonalda nie ma nic, a nie mieszkam na obrzeżach, a dzielnica dalej od centrum <wsciekly>
Zablokowany