Dżimi
- dor71ta
Re: Dżimi
My jesteśmy cały czas z Wami, codziennie:) to forum uzależnia:) lecz nie zawsze mogę coś wstawić, czy napisać - po prostu nie potrafię z Androida:( czekam, aż mężulek wróci z delegacji i będę mogła przejąć kompa z Windowsem:)))))
Cieszę się, że o nas nie zapomniałyście:) Dzimiul prezentuje się tak:
czasami jest malutkim koteczkiem:)

czasami trenuje muskuły:)

zawsze kradnie mi gumki do włosów, wskakuje na zlew i sprawdza czy na półce nie zostawiłam gumki...jeżeli tak, to już jest jego:)

a tutaj lekko zdziwiony:)

i to co lubi najbardziej - relaksik:)

Cieszę się, że o nas nie zapomniałyście:) Dzimiul prezentuje się tak:
czasami jest malutkim koteczkiem:)

czasami trenuje muskuły:)

zawsze kradnie mi gumki do włosów, wskakuje na zlew i sprawdza czy na półce nie zostawiłam gumki...jeżeli tak, to już jest jego:)

a tutaj lekko zdziwiony:)

i to co lubi najbardziej - relaksik:)

- dagusia
No piękny ten twój "prawie" rudasek <zakochana> i widzę tam na zdjęciach, że pucki mi rosną, super no <zakochana> <zakochana>
Przyznam się szczerze, że odkąd mamy kociaki w domu to gumki do włosów uciekają bezpowrotnie

Przyznam się szczerze, że odkąd mamy kociaki w domu to gumki do włosów uciekają bezpowrotnie
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Piękny z niego złodziejaszek
<zakochana>
Relaks jak najbardziej zasłużony z tego co widać, wspinaczka, kradzież... to wyczerpujące
Ja to muszę na zwykłe gumki recepturki uważać, bo Kalinka namiętnie je kradnie i raz zdarzyło jej się zjeść, a potem wiadomo co było....
Relaks jak najbardziej zasłużony z tego co widać, wspinaczka, kradzież... to wyczerpujące
Ja to muszę na zwykłe gumki recepturki uważać, bo Kalinka namiętnie je kradnie i raz zdarzyło jej się zjeść, a potem wiadomo co było....