Oscar SRS & Gucci BRI

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
aurora80

Re: Oscar SRS & Gucci BRI

Post autor: aurora80 »

dagusia pisze:Ooo ja aaa <shock> <shock> <shock>

Czy moje oczy dobrze widzą, czy to "moj" Gucci mieszka u Ciebie? <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Jednak się zdecydowaliscie, ale super <mrgreen>
GUCCI KOCHANY wiesz dobrze, ze ciocia Cie kocha od pierwszego zdjęcia <serce> zresztą mówiłam o tym jak Cie mizialam <serce>
Jak ja się cieszę że zostajesz na forum i będę mogła podglądać jak rosniesz <serce>

Mimo, że jesteś sprawka tyłu nieprzespanych moich nocy to kocham Cie i tak <serce> no i to imię <mrgreen> Od dziś jestem stala bywalka tego wątku, no <mrgreen>

Na jaki kolorek rośnie Gucci? Złotko? Bo pamiętam że był problem :-)
Nieśmiało wtrącę, że ja też już Gucciego w myślach widziałam z moim Buliczkiem w duecie i po cichu w duchu nazywałam go "moim Guciem"...tym bardziej, że na stronie Mazurii wciąż widnieje jako wolny! Dobrze, że mąż nie dał mi zielonego światła w tej sprawie, bo miałabym złamane serce ;-)) A tak poważnie to super, że pszczółka jest na forum. Piękny jest! <serce> Piękni obaj <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

aurora80 pisze:
Nieśmiało wtrącę, że ja też już Gucciego w myślach widziałam z moim Buliczkiem w duecie i po cichu w duchu nazywałam go "moim Guciem"...tym bardziej, że na stronie Mazurii wciąż widnieje jako wolny! Dobrze, że mąż nie dał mi zielonego światła w tej sprawie, bo miałabym złamane serce ;-)) A tak poważnie to super, że pszczółka jest na forum. Piękny jest! <serce> Piękni obaj <zakochana>
Wiesz u mnie to Gucci w pierwszej wersji był zarezerwowany, później Gasper, później Gucci i nie mogłam się zdecydować.... Ile razy zmieniałam decyzje to tylko Kasia wie <mrgreen> Dlatego mam do niego największy sentyment i kocham Go tak jak mojego Gasperka <serce>
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

dagusia, Gucci był powodem kilku nieprzespanych nocy także i u mnie, ale jednak moje obawy okazały się bezpodstawne, bo kocurki nieźle się dogadują i w miarę szybko się zaakceptowały :-) Najwidoczniej Oscarkowi potrzebny był kompan i stąd taka zgoda ;-)) A tak swoją drogą to wcale Ci się nie dziwię, że miałaś taki dylemat, bo ja zapewne też nie umiałabym bez zastanowienia wybrać Gaspera lub Gucciego. Na szczęście pomogłaś mi w wyborze swoją decyzją :->
Awatar użytkownika
oleena

aurora80 pisze:
dagusia pisze:Ooo ja aaa <shock> <shock> <shock>

Czy moje oczy dobrze widzą, czy to "moj" Gucci mieszka u Ciebie? <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Jednak się zdecydowaliscie, ale super <mrgreen>
GUCCI KOCHANY wiesz dobrze, ze ciocia Cie kocha od pierwszego zdjęcia <serce> zresztą mówiłam o tym jak Cie mizialam <serce>
Jak ja się cieszę że zostajesz na forum i będę mogła podglądać jak rosniesz <serce>

Mimo, że jesteś sprawka tyłu nieprzespanych moich nocy to kocham Cie i tak <serce> no i to imię <mrgreen> Od dziś jestem stala bywalka tego wątku, no <mrgreen>

Na jaki kolorek rośnie Gucci? Złotko? Bo pamiętam że był problem :-)

Ach ten niedobry mąż <wsciekly> Mój na szczęście zgodził się od razu :-) Zresztą on już dużo wcześniej mówił wszystkim, że będziemy mieć drugiego kota, choć nawet jeszcze się za żadnym nie rozglądaliśmy :->
Awatar użytkownika
oleena

Gdzie Gucci tam i Oscar :-)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
oleena

Gucci solo

Obrazek
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Jakie mam piękne oczka i grubiutkie łapeczki <zakochana>
Super razem się prezentują :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
oleena

Błękitne oczęta :-)

Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Cudowne patrzałki <zakochana>
edytaagata

Post autor: edytaagata »

Witam. Ja też się w Gucim kochałam jak przegladalam strony , chłopak nawet nie wie jakie ma branie
<lol> . Ja też się dokacalam już 2 razy i za każdym razem zakladalam obrozki. Tak profilaktycznie bo bojaca jestem . Czy pomogły, nie wiem , ale ja się czułam lepiej <lol> Na początku każdego dokocenia jak wychodzilismy z domu to koty rozdzielalismy. Razem były tylko przy nas. Na noc też się dzielilismy kotami i pokojami. Ja się balam złych nawyków, czy zachowań. Oczywiście nie pouczam tylko piszę jak u mnie było. Ostatnie dokocenie mieliśmy na początku września i temat dla mnie świeży.
Zablokowany