Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
Ula.....wyglądasz cudownie...i nawet te piękne jesienne widoki nie są w stanie odebrać Ci uroku :-)
termin na 23 grudnia hmmm...mój pierworodny urodził się 30 grudnia i Nowy Rok spędziłam w szpitalu....wiem że to nie to samo co Święta Bożego Narodzenia ale z perspektywy czasu krzywda mi się nie stała :-) da się to przeżyć i tak teraz jest lepiej bo rodzina może Cię odwiedzić i tak czy siak spędzicie choć w ułamku ten czas razem
a ja rodziłam daaaawno temu i wtedy nie był odwiedzin na położnictwie w ogóle, a syna mężowi pokazałam przez 5 sekund przez szybę...ale to tak piszę gdyby mały Staś postanowił być prezentem pod choinkę :-)
termin na 23 grudnia hmmm...mój pierworodny urodził się 30 grudnia i Nowy Rok spędziłam w szpitalu....wiem że to nie to samo co Święta Bożego Narodzenia ale z perspektywy czasu krzywda mi się nie stała :-) da się to przeżyć i tak teraz jest lepiej bo rodzina może Cię odwiedzić i tak czy siak spędzicie choć w ułamku ten czas razem
a ja rodziłam daaaawno temu i wtedy nie był odwiedzin na położnictwie w ogóle, a syna mężowi pokazałam przez 5 sekund przez szybę...ale to tak piszę gdyby mały Staś postanowił być prezentem pod choinkę :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję bardzo Norko
Ja wiem, co ma być to będzie, ale że jestem z tych co to lubią mieć wszystko zaplanowane i ta niepewność ... zaczynam świrować

- Becia
- Agilisowy Rezydent
A ja obstawiam Sylwestra <mrgreen> Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć chłopcy lubią się "przeterminować" <mrgreen> Mój syn urodził się dziewięć dni po terminie <gwiżdże>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Becia pisze:A ja obstawiam Sylwestra <mrgreen> Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć chłopcy lubią się "przeterminować" <mrgreen> Mój syn urodził się dziewięć dni po terminie <gwiżdże>
<strach> <strach> <strach> osiwieję do Sylwestra <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Super wyglądasz, ciąża Ci bardzo służy
Termin 23 grudnia, powiadasz.... Kapusty to chyba nie pojesz
A jakby się tak urodził w Wigilię, to wtedy dobrze, że Staś będzie Stasiem, a nie Adasiem, bo to strasznie krzywdzące, moja mama jest urodzona w Wigilię i oczywiście ma na imię Ewa, więc zawsze z prezentami miała kiepsko, jeden z 3 okazji
Termin 23 grudnia, powiadasz.... Kapusty to chyba nie pojesz
A jakby się tak urodził w Wigilię, to wtedy dobrze, że Staś będzie Stasiem, a nie Adasiem, bo to strasznie krzywdzące, moja mama jest urodzona w Wigilię i oczywiście ma na imię Ewa, więc zawsze z prezentami miała kiepsko, jeden z 3 okazji
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> Potwierdzam, ze w ciazy wygladasz CUDNIE <zakochana>
Za Stasia na 23 grudnia (to jak sie dobrze postarasz, na drugie Swieto sie na bigos zalapiesz <lol> ) <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Za Stasia na 23 grudnia (to jak sie dobrze postarasz, na drugie Swieto sie na bigos zalapiesz <lol> ) <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
-
edytaagata
Ja tez rodziłam syna , było to wieki temu. Termin miałam na 31 grudnia, a sie przeterminował do 9 stycznia. Powiem Ci, ze to były magiczne swieta i sylwester, takie na walizkach a z drugiej strony piekne oststnie chwile z brzuchem.
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
A moja mama jest przekonana, że wnusio zjawi się w jej urodziny 29.12 <mrgreen> <mrgreen>
Zobaczymy. Na pewno święta będą ciekawe <rotfl>
Zobaczymy. Na pewno święta będą ciekawe <rotfl>
- norka
- Agilisowy Rezydent
O! <shock> ...mój młodszy syn też urodził się 9 stycznia a termin miałam na......9 stycznia <lol>edytaagata pisze:Ja tez rodziłam syna , było to wieki temu. Termin miałam na 31 grudnia, a sie przeterminował do 9 stycznia. Powiem Ci, ze to były magiczne swieta i sylwester, takie na walizkach a z drugiej strony piekne oststnie chwile z brzuchem.
za to starszy się pospieszył a raczej lekarz zadecydował że rodzimy 30 grudnia <zły> bo termin był na 6 stycznia ...
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
no nie no...Pyza i Elmoś na prawie miesiąc zniknęli?