Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Polepsza się mojej łobuźnicy polepsza. Przedwczoraj już zaczęła swoje łazikowanie po nocy, brzdękanie na żyłkach z rolety, a jak jej mówię: Nie wolno idź spać, to zrobiła wrrrrr i poszła do drugiego pokoju ściągnąć firankę <diabeł>
To ja tu o mało nie osiwiałam ze stresu martwiąc się o nią, a tutaj taka wdzięczność mnie teraz spotyka <lol> diablica jedna
mały królik

Post autor: mały królik »

widzę, że Twoja Brysia to ma charakterek podobny do mojej Anabelki, ona też sobie upodobała żaluzje, szczególnie w nocy, ciągle je gryzie i łapkami o nie bije przez co spać nie możemy, a odgonić się jej od tego za bardzo nie da. jak Ty dokonałaś tego, że Brysia tak ładnie słucha i idzie do drugiego pokoju? <mrgreen>
Awatar użytkownika
MischaPL

Post autor: MischaPL »

Uwielbiam takie relacje :D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Brysia to mnie wcale nie słucha, ona jeszcze na dodatek pyskuje. Jak się do niej coś mówi, to ona często odpowiada takim warczeniem, a poszła do drugiego pokoju po to żeby firankę mi ściągnąć, bo wie, że ja jak oparzona zaraz z łóżka wyskoczę, a że jest po 24.00 to ją nie interesuje za bardzo, to przecież najlepsza pora jest.
mały królik

Post autor: mały królik »

widzę, że ty na firankę reagujesz tak jak my na żaluzję <lol>
o 24 to i tak masz luksus, u nas to i o 3 w nocy potrafimy się świetnie bawić żaluzjami <mrgreen> czyli nie ma na to ratunku? my już zawsze będziemy niewyspani? :-P
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

to się nazywa odpowiednie argumentowanie <lol> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Bibi

Post autor: Bibi »

Ona chciala tylko pokazac, ze juz wszystko w pozadku i ,ze w dobrej ,fizycznej formie jest
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Z okazji nadchodzących świąt porospieszczam Was troszkę fotkami moich brysiaczków. Wreszcie udało mi otworzyć konto na photobucket no to teraz mogę szaleć <lol>
Zacznę od mojej rekonwalescentki, której jest coraz lepiej, szaleje jak za dawnych czasów, trzepie futro Tamiemu i robi pobudki w nocy, czyli wszystko wraca do porządku
Brysia w wersji rozmarzonej
Obrazek

Tutaj moje cudne oczęta wyglądają sobie przez okno
Obrazek
Obrazek

A tutaj Brysia w wersji zabawowej
Obrazek

Teraz czas na mojego pulpeta Tamiego <lol>
Obrazek

Tutaj miś w całej okazałości 6,8 kg
Obrazek

Mina Shreka, jak ktoś nabroił to przecież nie on
Obrazek
Obrazek

I na koniec pysiek Tamisia, który ledwo zmieścił się w kadrze <mrgreen>
Obrazek

Ufff no to na dzisiaj koniec, mam nadzieję, że mnie Dorszka nie przechrzci za ilość fot w jednym poście <strach>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Czy mi kiedyś przeszkadzała ilość fot w jednym poście? :-x

Fajnie, że Brysia już doszła do siebie, już i oko z chochlikiem widocznym; a Tami potężny chłopak naprawdę :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Myślałam, że są jakieś limity, ale jak nie ma to fajnie <klaszcze>
A potężny to dopiero jest Enio, szczęka mi z hukiem o ziemię opadła, że do teraz zbieram ją spod biurka. Muszę Tamiemu codziennie pokazywać jego foty, żeby się chłopak zapatrzył i też tak wyrósł <lol>
ODPOWIEDZ