Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Re: Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
Pajtonik z języczkiem :-) A jak fruwa po oknach ;)
Fajne chłopaki <mrgreen>
Fajne chłopaki <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Pięknych masz chłopców <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Te zdjęcia jak spią na szafie są fantastyczne <zakochana> Mam wrazenie, ze młodszy brat zaraz przerośnie Pajtonika,
o ile jeszcze się to nie stało <gwiżdże> Mi się kolor Nandusia baaardzo podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Te zdjęcia jak spią na szafie są fantastyczne <zakochana> Mam wrazenie, ze młodszy brat zaraz przerośnie Pajtonika,
o ile jeszcze się to nie stało <gwiżdże> Mi się kolor Nandusia baaardzo podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Natashas
To zależy od perspektywy, bo czasem faktycznie mały wydaje się być takiej wielkości jak Pajton, ale to tak na prawdę jego puchatość robi takie wrażenie :-) Należy do wagi piórkowej, na dzień dzisiejszy 2,8 kgKasik pisze: Mam wrazenie, ze młodszy brat zaraz przerośnie Pajtonika,
o ile jeszcze się to nie stało <gwiżdże>

Twardy zawodnik, bo po podaniu tego środka usypiającego tak długo próbował być dzielny i siedział trzymając pion, aż główka zaczęła opadać, położył się na żabkę i wreszcie noskiem dotknął stołu. Bidulek mały, ale po powrocie do domu nie ma zataczania się i urządza sobie bijatyki z ulubioną zabawką. Zamiast grzecznie spać i odpoczywać <roll> Pajton na niego całe szczęście nie syczał i pozwolił się poocierać.

Wreszcie wziął się za odpoczynek 8-)

Cieszę się, że tak dobrze zniósł zabieg. Podobnie Merlot już jest po kastracji i też był dzielnym pacjentem

- dagusia
Ale Ty masz cudnych tych chłopaków <zakochana> <zakochana> <zakochana> Maluszek pięknie rośnie, na zdjęciach wygląda jak olbrzym- śliczny <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Powiem tylko tyle, uroda Nandusia i Pajtonika powaliła mnie na kolana
<serce>
<serce>
<serce> 
Merlot też pięknie rośnie <zakochana> Nie do wiary, że jest cięższy od Nandusia. Wygląda tak szczupło, a Nanduś to słodka klucha <mrgreen>
Merlot też pięknie rośnie <zakochana> Nie do wiary, że jest cięższy od Nandusia. Wygląda tak szczupło, a Nanduś to słodka klucha <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<zakochana>
<zakochana> 
- Neta
<pokłon> <pokłon> <pokłon> Padłam.... jaaaacyy oni są PIĘKNI <pokłon> <pokłon> <pokłon>
Ale z tą wagą piórkową to się na pewno nie pomyliłaś...?? Niemożliwe żeby ten wielki lew z górnej półki ważył tam malutko... <shock>
Wspaniali są oboje <zakochana> <zakochana> i sesja parapetowa przepiękna <ok> <ok>
Ale z tą wagą piórkową to się na pewno nie pomyliłaś...?? Niemożliwe żeby ten wielki lew z górnej półki ważył tam malutko... <shock>
Wspaniali są oboje <zakochana> <zakochana> i sesja parapetowa przepiękna <ok> <ok>
- Charlotte
Słodziaki :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Wow <shock> ile tu puchatości <mrgreen>
Nandi na pewno wygrywa z bratem w kategorii "wielkosć kity" :-) a pozostałe elementy pewnie nadrobi wkrótce
Głaski dla dzielnego pacjenta
i kciuki za szybką rekonwalescencję <ok> <ok>
PS a jaką maśc podajesz na drożdżaki bo Misza ciagle hoduje je w uszach
Nandi na pewno wygrywa z bratem w kategorii "wielkosć kity" :-) a pozostałe elementy pewnie nadrobi wkrótce
Głaski dla dzielnego pacjenta
PS a jaką maśc podajesz na drożdżaki bo Misza ciagle hoduje je w uszach
- yamaha
- Genius Loci
Pajton
Jak cudnie sie wyleguje na tej podusi <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jak cudnie sie wyleguje na tej podusi <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>