Drapaki
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
Wysoka, ale zabójcza to chyba zbyt dużo powiedziane. Znacznie mniej rozbudowany Rufi potrafi kosztować równowartość.
- nmin
- Agilisowy Rezydent
A co myślicie o tym dla brytyjczyków? Budka raczej nie miałaby wzięcia, ale poza tym to fajny, ładny drapak i wygląda solidnie...
http://m.zooplus.co.uk/shop/cats/scratc ... _cm/507437
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Znowu ja <oops>
Doczytałam, że są dwie wersje - zwykła i XL Premium Edition. Wyglądają tak samo, ale ta druga jest zrobiona ze specjalnego, cięższego drewna i jest jeszcze stabilniejsza. Właśnie tę bym chciała. W tej chwili mamy drapak Natural Home III i tak jak od początku zakładałam, koty z niego wyrosły. Arya go zazwyczaj olewa, Eddie lubi sobie jeszcze czasem poleżeć na środkowej platformie, ale rozeta już dawno nie była odwiedzana, bo za ciasno, a cały drapak aż się kołysze, gdy koty z niego skaczą. Eddie dobija pewnie 6 kg.
Pokazałam drapak Chłopu, jemu też się podoba... Dwie rozety, hamak, słupy 15 cm, dobre opinie. Cena fajna. Chyba sprawię go kotom na Gwiazdkę
Doczytałam, że są dwie wersje - zwykła i XL Premium Edition. Wyglądają tak samo, ale ta druga jest zrobiona ze specjalnego, cięższego drewna i jest jeszcze stabilniejsza. Właśnie tę bym chciała. W tej chwili mamy drapak Natural Home III i tak jak od początku zakładałam, koty z niego wyrosły. Arya go zazwyczaj olewa, Eddie lubi sobie jeszcze czasem poleżeć na środkowej platformie, ale rozeta już dawno nie była odwiedzana, bo za ciasno, a cały drapak aż się kołysze, gdy koty z niego skaczą. Eddie dobija pewnie 6 kg.
Pokazałam drapak Chłopu, jemu też się podoba... Dwie rozety, hamak, słupy 15 cm, dobre opinie. Cena fajna. Chyba sprawię go kotom na Gwiazdkę

- Lejdi Nina
Dziewczyny zadowolone jesteście z drapaków mykotty? Właśnie kliknęłam vigo,wygląda fajnie(a to ważne dla mnie ;) ) tylko ciekawa jestem jak z jego trwałością ;)
Robi mi się też drapak z cat concept w białym lakierze.Przegrał z rufim,bo dla mnie wygląd ważniejszy,cat concept idealnie wpasuję mi się w otoczenie <lol>
Robi mi się też drapak z cat concept w białym lakierze.Przegrał z rufim,bo dla mnie wygląd ważniejszy,cat concept idealnie wpasuję mi się w otoczenie <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Mykotty to drapaki Z TEKTURY, nie ma sie co ludzic, jak koty beda drapaly, to sie zniszczy.
Moja kicia (i kilka innych forumowych) ten drapak UWIELBIA, na nim sie bawi, spi, myje, wypoczywa, poluje <roll>
A ze sie niszczy.... no niszczy sie....
Moja kicia (i kilka innych forumowych) ten drapak UWIELBIA, na nim sie bawi, spi, myje, wypoczywa, poluje <roll>
A ze sie niszczy.... no niszczy sie....
- Lejdi Nina
Jestem świadoma,że się niszczy ;) Tylko ciekawa jestem czy jego trwałość liczona jest na tygodnie czy na miesiące ;)
- yamaha
- Genius Loci
Raczej w miesiacach jednak, nawet w latach, jesli nie masz kota-niszczyciela
(ani TZ'a, ktory na nim usiadzie <lol> Ktos tu na forum przetestowal, nie nadaje sie na meski taboret <lol> )
(ani TZ'a, ktory na nim usiadzie <lol> Ktos tu na forum przetestowal, nie nadaje sie na meski taboret <lol> )
- Lejdi Nina
Mąż to nie usiądzię,ale córka na bank będzie chciała
Moja kotka z tych niskoskocznych,więc taki "taborecik" na pewno jej się spodoba.Kupiłam jej grzmota wysokiego na 180 cm i siedzi tylko na najniższych poziomach.Mam nadzieję,że młody który do domu dojdzie wykorzysta wyższy poziom <roll>
- Natashas
Vigo podobno jest wytrzymały jako taborecik
za to właśnie u nas LUI jest połamany, a koty i tak go uwielbiają, w sumie jest to główny obiekt gdzie ostrzą pazurki :-) pewnie niedługo zdecydujemy się na zakup nowego i tym razem to będzie właśnie vigo.
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
nmin, mam nadzieję, że lepiej późno niż wcale.nmin pisze:A co myślicie o tym dla brytyjczyków? Budka raczej nie miałaby wzięcia, ale poza tym to fajny, ładny drapak i wygląda solidnie...
Jeśli ten drapak jest równie solidny jak mój duży słupek i tuba z tej samej linii, to myślę, że będzie dobrze służył brytusiom
Pochwal się, jeśli kupisz (kupiłaś?)