Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: Fusiu »

Dziękuję Wam wszystkim za dobre rady. Myślę,że wszystko poszłoby ciut łatwiej gdybym nie miała poczucia winy,że chce komuś dać kota, który nadal jest półdziki.. Póki co tylko Loluś całkowicie nadaje się do adopcji..

Myślicie,że to komuś nie będzie przeszkadzało?

Pokażę Wam jeszcze jak rano poszłam na balkon sprawdzić, czy ktoś już czeka na śniadanie. Oto co zobaczyłam:

Loluś w domku, trojaczki Jacek, Placek i Henek na domku, w każdym możliwym miejscu... oraz ruda kociczka, która jest teraz ostoją spokoju i radości..

obrazek

Słodziaki z nich. Gdy podjeżdżam po pracy samochodem zawsze, ale to zawsze przybiega Loluś i trojaczki. Ruda kociczka i Obdarty Pan Kot są tylko gośćmi od czasu do czasu
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Betuś pisze:No nieeee, coś pięknego. Bardzo chciałabym przygarnąć kotka-dachowca. Serce mi szybciej bije kiedy czytam ich historię i to jaką przy tym miłością darzą człowieka <serce>
Może to właśnie na Ciebie czeka Lolek :-)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

jasminka pisze:
Betuś pisze:No nieeee, coś pięknego. Bardzo chciałabym przygarnąć kotka-dachowca. Serce mi szybciej bije kiedy czytam ich historię i to jaką przy tym miłością darzą człowieka <serce>
Nawet osobiście dostarczę <lol> <lol>
;-))
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Fusiu pisze:
jasminka pisze:
Nawet osobiście dostarczę <lol> <lol>
;-))
A ja w ramach wyprawki ufunduję trzymiesięczny zapas dowolnej suchej karmy dla Lolusia. Serio serio.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

no i co Betuś???
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Ulcia, Ulcia.. jest świąteczna paczka od Pyzuni i Elmusia dla Sołtysowych przydomniaków <pokłon> <pokłon> <pokłon>

Podziękuj pięknie misiom, za dobre serduszko. <tańczy> <tańczy>
A Tobie kochana dziękuję,że pomogłaś kociastym przyszykować wysyłkę <serce> <serce> <serce>

Dziś każdy z moich podopiecznych dostanie po pół saszetki! <serce> <serce> <serce>
Postaram się zrobić zdjęcia z uczty, choć wracam dopiero o 17

Ostatnio gdy kroiłam mięsko dla Magnusa, postanowiłam oddać część dla chłopaków i Heni z dołu. Podzieliłam mięso pięknie na 6 równych części. Poszłam pod ich domek, kucam aby każdy dostał swoja porcję.. nagle przelatuje przeze mnie 6 kotów a ja zostaje z pustymi rękoma <lol> <lol> <lol>

Sucha karma nie wzbudza takiego entuzjazmu, mokre trochę większy.. ale mięsko to już szał. Boje się,że zjedzą mnie razem z tą wołowinką <lol> <lol>

Jeszcze raz dziękuję Ulcia <serce> To dla nas wielka radość :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Smacznego koteczki kochane :kotek: :kotek: :kotek:
Asiu jeśli tylko moim znowu coś nie posmakuje, to os razu bez zastanowienia wysyłam do Soltysowa <mrgreen>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Super jesteście <serce> :kwiatek: <serce>
Awatar użytkownika
jednoroginka

Post autor: jednoroginka »

Witaj !
Kociaki wyglądają cudownie w tym pięknym domku ! <serce> <serce>
Kiedyś też opiekowałam się trzema kotami na moim podwórku, miałam tam nawet swojego ulubieńca Gutka, który pewnego smutnego kwietniowego dzionka nie przyszedł już na zawołanie :(

Ale trzeba pomagać ! Teraz dokarmiamy Kociczkę "Kicię" ale jest już taka okrągła że dostała nową ksywę KociaBomba :D

ps. cudowny rudzielec
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Przy okazji świat, Lolek jako senior rodu przydomniaków, pragnie podziękować WSZYSTKIM ciociom za okazane im serce. Dziękujemy za domek oraz karmę

:choinka: :choinka: :choinka: :choinka:

obrazek

Zarówno Loluś jaki i trojaczki mają się świetnie. Ruda kociczka i obdarty Kocurek są również stałymi gośćmi.

Wesołych Świąt

<santa1> <santa1> <santa1> <santa1> <santa1>
Zablokowany