Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
-
maj-a28
- Hodowca
- Hodowla: Z Zielonego Gaju*PL
- Kontakt:
Re: Wątek dla "Starych"
Troszke spóźnione, ale najszczersze życzenia z serca płynące, aby zawsze dobrze sie dzialo, lzy szczescia tylko plynely a kociaki i te male i te duże zdrowo i miarowo rosły! Kolejnych pieknych rocznic!

- yamaha
- Genius Loci
<diabeł> <diabeł>Dorota pisze: A ja się Rumpla czepiam a tu proszę niespodzianka taka wpadł Komuś w oko, że Hamsinka to rozumiem ........ ale ten Czornuch <lol>
Ja tu nie bede nikogo glosno pokazywac palcem
Ale przydalyby sie jakies PORZADNE fotki tego Murzynka, skoro na zdjeciu Dorszki wyszedl czekoladowy, a naprawde jest CZARNY <yamaha> <yamaha> <yamaha>
I to PEDUSIEM <yamaha> <yamaha> <yamaha>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Tyle małych łapek, pomnożonych przez tyle ludzkich rąk i serc którym sprawiają codziennie taką radość. I to jest dla mnie całe piękno hodowli, poprzedzone ciężką pracą, wiedzą, zaangażowaniem i miłością hodowców.
Dorszko, kolejnych 10, i kolejnych 10, i kolejnych 10 pięknych lat, bez smutków i problemów, wypełnionych samymi zdrowymi i ślicznymi nowymi istotkami.

Dorszko, kolejnych 10, i kolejnych 10, i kolejnych 10 pięknych lat, bez smutków i problemów, wypełnionych samymi zdrowymi i ślicznymi nowymi istotkami.

- alakin
Limonka pisze:Tyle małych łapek, pomnożonych przez tyle ludzkich rąk i serc którym sprawiają codziennie taką radość. I to jest dla mnie całe piękno hodowli, poprzedzone ciężką pracą, wiedzą, zaangażowaniem i miłością hodowców.
Pięknie napisane :-)
Kolejnych lat pięknej pracy, sukcesów i cudnych maluszków .
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Dorotko za następne 10 lat , a za te pierwsze wspólne dziękuję 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Sto lat, uśmiechu na co dzień i spełnienia marzeń życzę Agnieszce z okazji urodzn

- yamaha
- Genius Loci
To i JA
(tylko nie wiem, czy w "watku DLA STARYCH" to jej sie to mocno spodoba
)
(tylko nie wiem, czy w "watku DLA STARYCH" to jej sie to mocno spodoba
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kociarko, wszystkiego najlepszego

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
I JA też dla TEJ WSPANIAŁEJ AGILISOWEJ AGNIESZKI z okazji urodzin co Kalutka na własnych rękach pielęgnowała życzę wszystkiego tylko co najlepsze ,a przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń szczególnie tych najskrytszych , zdróweczka i samych tylko radośći
<serce>

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Sto lat Kociaro