Kaya & Tyson
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Kasiu <serce> zaciskam kciuki za zdrówko Kayci <ok> <ok> <ok> 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Kasiku, jak Kaya? Mocno trzymam kciuki za jej zdrowie <ok> <ok> <ok> I za Ciebie <ok>
A co z tym Niziołkiem?
A co z tym Niziołkiem?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję za kciuki i wszystkie ciepłe myśli
Kaya czuje się lepiej, mniej kicha i w zasadzie nie kaszle. Jutro kolejna dawka antybiotyku,
lekarz myśli, ze ostatnia, a ja mam zamiar go przekonać do wydłużenia leczenia do 2 tyg i przepisania tabletek do domu <diabeł>
Oby było 1:0 dla mnie
Biedna ta moja kocinka, ale jest dzielna <serce>
Czekam na qpkę z nadzieją, ze bedzie bez krwi tym razem
Atomerio
Niziołka wcięło, próbowałam wysłać mu maila z zapytaniem o termin konsultacji, ale nie wiem, czy coś przeszło 
Kaya czuje się lepiej, mniej kicha i w zasadzie nie kaszle. Jutro kolejna dawka antybiotyku,
lekarz myśli, ze ostatnia, a ja mam zamiar go przekonać do wydłużenia leczenia do 2 tyg i przepisania tabletek do domu <diabeł>
Oby było 1:0 dla mnie
Czekam na qpkę z nadzieją, ze bedzie bez krwi tym razem
Atomerio
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Kayunia
mocno zaciskam kciuki za Twoje zdróweczko <ok> <ok> <ok>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Elwisko
Coś Wam pokażę, bo pewnie nikt mi nie uwierzył, ze bawiłam Kitunie, Puszka i Bajzelka <serce> <serce> <serce>
Zazdraszczajcie <diabeł> <diabeł> <diabeł>

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Coś Wam pokażę, bo pewnie nikt mi nie uwierzył, ze bawiłam Kitunie, Puszka i Bajzelka <serce> <serce> <serce>
Zazdraszczajcie <diabeł> <diabeł> <diabeł>

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kasiu ogromnie się cieszę, że Kayunia ma się lepiej <zakochana>
Zżera mnie zazdrość <diabeł> Ale Kituni coś nie widać <lol>
Zżera mnie zazdrość <diabeł> Ale Kituni coś nie widać <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Też mi ulżyło ,że z Kaycią lepiej tylko co się z kocinką teraz dzieje
<strach> <strach>
Jak dojdzie biedactwo do siebie i do równowagi trzeba ostro i konsekwentnie wydusić ostateczną diagnozę , Paula ma 4.12. obronę potem przysiądzie do publikacji , musimy wspólnymi siłami pomóc koteczce <serce> i będzie dobrze
<roll> Kasiu zobacz na zbója: szczegółowa diagnoza ,a potem dobra opieka i jakoś gra muzyka
wprawdzie u dr Garncarzowej znowu krew się lała bo zbój miał dość no bo ile można go macać i ja biedna te 7400 musiałam za tyłek trzymać ,a za główkę i przód trzymała Paula i jak doktor zabrała sie za drugi bok po uprzednim ogoleniu najpierw był czuły buziak ,a potem kieł został wbity w żyłe dłoni Pauliny <shock> masakra dobrze ,ze do usg używa się alkoholu flaszka poszła <lol> no ale miłość bandyty i Pauli zniesie wszystko <lol>
Musimy pomóc Kayuni <ok> <serce>
Jak dojdzie biedactwo do siebie i do równowagi trzeba ostro i konsekwentnie wydusić ostateczną diagnozę , Paula ma 4.12. obronę potem przysiądzie do publikacji , musimy wspólnymi siłami pomóc koteczce <serce> i będzie dobrze
<roll> Kasiu zobacz na zbója: szczegółowa diagnoza ,a potem dobra opieka i jakoś gra muzyka
Musimy pomóc Kayuni <ok> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko zapomniałam napisać o fotkach <roll> poranki są ciężkie
No Kituni to ja tez nie widzę , wpradzie jak widać Agnieszka dobrała prawie <roll> kolory dywanu do swoich futerek ale chyba Kitunia się w niego nie wtopiła
Kasiula jak miło Ciebie zobaczyć
no ,a Diunka gdzie
<diabeł> jej na dywanie to już zapewne nie ma <lol>
No Kituni to ja tez nie widzę , wpradzie jak widać Agnieszka dobrała prawie <roll> kolory dywanu do swoich futerek ale chyba Kitunia się w niego nie wtopiła
Kasiula jak miło Ciebie zobaczyć
no ,a Diunka gdzie
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Diunka z Kitunia jak to baby, najpierw make-up, a potem szykowaly kolacje <mrgreen>
Danusiu, dziękuję <serce>
Agnieszko
Danusiu, dziękuję <serce>
Agnieszko
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Bardzo zazdraszczam, i nie będę tego nawet ukrywać 
I bardzo się cieszę, że z Kaycia ma się lepiej, i bardzo trzymam kciuki żeby już było tylko dobrze <ok>
Uff, dużo tych bardzo, ale inaczej się nie dało
I bardzo się cieszę, że z Kaycia ma się lepiej, i bardzo trzymam kciuki żeby już było tylko dobrze <ok>
Uff, dużo tych bardzo, ale inaczej się nie dało