Euphoria & Gasper
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
doopki cud miód malina <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- elsa
Kserowki, hihi <zakochana>
A tak w ogóle, to mają idealne figurki <serce>
<serce>
A tak w ogóle, to mają idealne figurki <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudne doopki i jakie zgrane, prawdziwe Top Model

- KasiaKasiula
- Agilisowy Rezydent
Witam pani Dagusiu :-) jestem nowa tu na forum i nie moge wyslac prywatnej wiadomosci,wiec poradzono mi abym napisala w pani watku.Chcialaym zapyta o firme ktora przewozi zwierzeta do Uk,kakretnie chodzi o firme Linora?Za odpowiedz bylabym bardzo wdzieczna
Pozdrawiam
- dagusia
Witam na forum :-)KasiaKasiula pisze:Witam pani Dagusiu :-) jestem nowa tu na forum i nie moge wyslac prywatnej wiadomosci,wiec poradzono mi abym napisala w pani watku.Chcialaym zapyta o firme ktora przewozi zwierzeta do Uk,kakretnie chodzi o firme Linora?Za odpowiedz bylabym bardzo wdziecznaPozdrawiam
Przewozilam za pośrednictwem Linory. Polecam z całego serca chociaż stres (zupełnie niepotrzebnie ) i tak był. Niuniek przyjechał cały i zdrowy :-) A ja dwa dni chodzialm zestresowana jak diabli
PS jakiego kociaka chcesz przewieźć? Od nas z hodowli z forum? Chwal się i to szybko <mrgreen>
- dagusia
Eufi ostatnio schudla więc już nie mam obaw, że jest za gruba :-) Mam też zdjęcia top modela Gaspiego. Jak będę miała jutro chwilkę to wrzucę :-)elsa pisze:Kserowki, hihi <zakochana>
A tak w ogóle, to mają idealne figurki <serce><serce>
- KasiaKasiula
- Agilisowy Rezydent
Bardzo dziekuje za odpowiedz teraz jestem juz spokojna i moge powierzyc im mojego Maluszka 
Jesli chodzi o samolot to nie wchodzi to w gre,dowiadywalam sie juz i koty leca w klatkach w luku bagazowym,a wiadomo jest tam zimno i strasznie glosno,a po przylocie do Londynu przechodza kilkudniowa kwarantanne ja bym tego nie wytrzymala nerwowo a co dopiero Kotek
Tak pod koniec stycznia bede posiadaczka wymarzonego Kocurka z wymarzonej chodowli od pani Dorotki :-)
Jesli chodzi o samolot to nie wchodzi to w gre,dowiadywalam sie juz i koty leca w klatkach w luku bagazowym,a wiadomo jest tam zimno i strasznie glosno,a po przylocie do Londynu przechodza kilkudniowa kwarantanne ja bym tego nie wytrzymala nerwowo a co dopiero Kotek
Tak pod koniec stycznia bede posiadaczka wymarzonego Kocurka z wymarzonej chodowli od pani Dorotki :-)
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
czyżby rudy Gucio z miotu FF? Śliczny jest, gratulacje :-)KasiaKasiula pisze: Tak pod koniec stycznia bede posiadaczka wymarzonego Kocurka z wymarzonej chodowli od pani Dorotki :-)
- KasiaKasiula
- Agilisowy Rezydent
Tak rudy Gucio <serce> z miotu FF.Dziekuje juz sie go nie mogę doczekac... 
- dagusia
Śliczny jest <zakochana>KasiaKasiula pisze:Tak rudy Gucio <serce> z miotu FF.Dziekuje juz sie go nie mogę doczekac...
Ps Wysłałam Ci wiadomość prv