Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: Hann »

O mnie? <lol> Daje radę, wie że i jego kot ten darzy uczuciem <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

O matulu, to ci love story, ach <zakochana> <zakochana> <zakochana>

sobie wzdychnę tylko, bo wierność Leosia rozbraja! <serce> <serce> <serce>

A foteczki som jakieś? <oops>

No i wiem, że to skandaliczne, iż jeszcze nie składałam życzeń, ale Leoś na pewno mi wybaczy, skoro to kocio idelany <mrgreen> Tak więc:

100 najpiękniejszych latek Leośku ty nasz! Zdrówka i żebyś zawsze na zawsze był takim samym wspaniałym kompanem Pańci Hani, równie wspaniałej! :redrose: <serce> :redrose: <serce> :redrose:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

No i tak to jest jak się nieregularnie bywa na forum...życzenia już składałam, ale co tam, drugi raz nie zaszkodzi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Hann pisze:O mnie? <lol> Daje radę, wie że i jego kot ten darzy uczuciem <mrgreen>
:haha: :haha: :haha: No nie o kota przeciez ! (chociaz... jak dobrze pomyslec... to moglby i o kota <rotfl> )
Awatar użytkownika
Hann

Dzięki dziewczyny raz jeszcze za życzenia dla Leośka i Tobie, Elsa, szczególnie za "pańcię Hańcię równie wspaniałą" <lol> :kwiatek: No bo weź... gdzie mi tam do Leośka <mrgreen>

Dzisiaj znowu Was pomęczę <mrgreen> Bo dzisiaj... uwaga... urodziny Jadwini! <lol>

Chciałam Wam powiedzieć, że Jadwinia to sam cud, puch i urok <oops> Uwielbia pieszczoty jak każdy z moich kotów i pewnie wszystkich kotów na świecie, ale jest z moich kotów najbardziej wdzięczna w ich przyjmowaniu <zakochana> Mrucząc wywraca się na wszystkie strony jakby chciała każdy dotyk wykorzystać każdym kawałeczkiem swojego ciała <mrgreen> Jest też małym dowcipnisiem i na przykład wykonuje nagły pełen podskoków i obrotów taniec w firankach <lol> Wygląda to przeuroczo! Niestety występów swoich nie zapowiada, a tak chciałabym to dla Was nagrać <mrgreen> I jest też bardzo mądra bo... przestała sikać na dywan <lol> Nie wiem co poskutkowało, czas, wyczerpany założony wcześniej limit siedmiu sików czy zastosowane preparaty. Najważniejsze że dywan zostaje z nami, ja chodzę i mówię w zachwycie "no i zobacz jaka mądra Jadwinia, już nie leje" na co mój mąż patrzy na mnie z politowaniem <mrgreen>

Jadwinia <serce>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Jadwiniu, kudlatku cioci slodki, dzieki ktoremu ciocia troche bardziej lubi rude koty (no bo jak Ciebie nie lubic, koteczku, jak ? <roll> ) : sto lat, slodzinko puchata !

:tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jadwiniu wszystkiego najkociejszego Ci życzę, sto latek i mnóstwo mizianek przesyłam :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :tort: :winko:
Kiedy to zleciało, że Jadwinia ma już 3 latka, to przecież malutka koteczka była niedawno <shock>
A jej oczyska to mają taki cudny kolorek, jak najprawdziwszy bursztyn, przecudne <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Jadwiniu, sto lat! Niech Twoje śliczne rude pysio zawsze będzie szczęśliwe :tort: :kotek: <zakochana> <serce> :tort:
Awatar użytkownika
Hann

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
yamaha pisze:Jadwiniu, kudlatku cioci slodki, dzieki ktoremu ciocia troche bardziej lubi rude koty
Ach! Jak ja to Jadwini dzisiaj powtórzę, to jestem pewna że zatańczy w firankach <mrgreen>
Sonia pisze:jej oczyska to mają taki cudny kolorek, jak najprawdziwszy bursztyn, przecudne <zakochana>
Oczyska ma rzeczywiście cudnie bursztynowe, ale ja najbardziej lubię jej nosek, który jest w najdelikatniejszym, najjaśniejszym, z dotknięciem łososiowego, różowym kolorze <zakochana> i tak sobie czasami leżę obok i patrzę w ten jej nosek i to mnie relaksuje <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Hann pisze:
yamaha pisze:Jadwiniu, kudlatku cioci slodki, dzieki ktoremu ciocia troche bardziej lubi rude koty
Ach! Jak ja to Jadwini dzisiaj powtórzę, to jestem pewna że zatańczy w firankach <mrgreen>
No to już szykuj telefon, żeby to nagrać :)
Zablokowany