Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Ślicznotka w każdej odsłonie

- elsa
Jak można być takim pięknym? <serce> <serce> <serce>
Matka natura była hojna dla Eris, zafundowała jej makijaż permanentny, chociaż w jej urodzie nie trzeba absolutnie nic poprawiać! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudna cała! <serce>
O, Pańcia, Ty to rozpieszczasz tę naszą pięknotkę! Czekamy na relację jak się Erisce podobała niespodzianka! <mrgreen>
Matka natura była hojna dla Eris, zafundowała jej makijaż permanentny, chociaż w jej urodzie nie trzeba absolutnie nic poprawiać! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudna cała! <serce>
O, Pańcia, Ty to rozpieszczasz tę naszą pięknotkę! Czekamy na relację jak się Erisce podobała niespodzianka! <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jakie ona ma piękne te oczyska <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy cioteczkom
Erisia dostała Thrive wątróbkowe
Jak zawsze, podeszła z pewną dozą ostrożności - a co to jest? - i tak delikatnie skubała, że na parkiecie jej uciekało i musiałam jej położyć na kanapie, żeby w końcu spokojnie zjadła <lol>
Dostaliśmy też zimową miseczkę z podkładką, ale na razie umyłam ją i leży na suszarce. Nie wymyśliłam jeszcze, czy to będzie kolejna miseczka na wodę, czy może na mokre zamiast talerzyka, czy na mleczko, czy...
Erisia dostała Thrive wątróbkowe
Dostaliśmy też zimową miseczkę z podkładką, ale na razie umyłam ją i leży na suszarce. Nie wymyśliłam jeszcze, czy to będzie kolejna miseczka na wodę, czy może na mokre zamiast talerzyka, czy na mleczko, czy...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Musieliście być bardzo grzeczni, że zasłużyliście na tę piękność
Erisia jest zjawiskowa z tymi jej oczami.... <zakochana> <serce>
No i te łapcie, takie zgrabniutkie 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A teraz mam do Was, kochane cioteczki, pytanie techniczne... Pytanie, które chyba każdy na tym forum kiedyś zadał <diabeł>
Eriśce od samego początku wisi takie sadełko na brzuszku. Wetka powiedziała, że mamy tylko pilnować, żeby waga nie pokazała więcej. Eris trzyma wagę mniej więcej taką samą cały czas, więc się nie martwiłam specjalnie. Ale prawieteściowa orzekła, że nasza kulka kochana ma "grubą dupkę" i że widać dogadzamy kotu <oops> , ja teraz patrzę na te schematy prawidłowej figury u kota i serio nie wiem, pomóżcie
Zrobiłam jej dwa zdjęcia mniej więcej od góry:

i wydaje mi się, że jeszcze ujdzie jako środkowy przedział? Tylko że brzuszek...

Kocham moją kluskę i wolałabym jej nie musieć odchudzać, no ale chcę też jej oszczędzić konsekwencji nadwagi...
Eriśce od samego początku wisi takie sadełko na brzuszku. Wetka powiedziała, że mamy tylko pilnować, żeby waga nie pokazała więcej. Eris trzyma wagę mniej więcej taką samą cały czas, więc się nie martwiłam specjalnie. Ale prawieteściowa orzekła, że nasza kulka kochana ma "grubą dupkę" i że widać dogadzamy kotu <oops> , ja teraz patrzę na te schematy prawidłowej figury u kota i serio nie wiem, pomóżcie
Zrobiłam jej dwa zdjęcia mniej więcej od góry:

i wydaje mi się, że jeszcze ujdzie jako środkowy przedział? Tylko że brzuszek...

Kocham moją kluskę i wolałabym jej nie musieć odchudzać, no ale chcę też jej oszczędzić konsekwencji nadwagi...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nie ładują mi się zdjęcia <hm>
- yamaha
- Genius Loci
Ja tez nie widze 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent