Euphoria & Gasper
- Natashas
Re: Euphoria & Gasper
Jakie tu są piękne kształtne dupeczki i te męskie i te damskie <mrgreen> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Doopcie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudna fotka <pokłon>

Cudna fotka <pokłon>

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
jakie śliczne doopki okrąglutkie <zakochana> <zakochana> I te ogonki <serce>

- norka
- Agilisowy Rezydent
superaśna fotka...... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczne doopinki <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Yam domaga sie zdjęć nawet w wątku o suchej karmie więc postanowiłam coś wrzucić :-)
Dalej jestem zaniepokojona co się dzieje w brzuszku Gaspiego- jak pisałam wcześniej, odstawiłam wszystko mokre i jest tylko na suchej karmie. Jeśli dalej bedzie leciała z niego woda to znaczy, że uwielbiany przez niego PoN, po ktorym qpki zawsze były ładne, niestety mu już nie służy
Chyba, że ma jakas bakterie jeszcze w sobie... sama juz nie wiem...
Dodam, że Gaspi normalnie ma apetyt, bawi się i biega.... mruczy i miziac trzeba bo w przeciwnym razie dostaje łapa kilka razy. Jeśli to nie pomaga to delikatnie podgryza mi reke zębami i muszę głaskać, nie ma wyjścia <lol>
A to mix zdjec z dzisiaj i niedzieli tydzien temu,
Tydzień temu w deszczową niedziele siedzą sobie dwa futerka na oknie

Jak tylko Euphi zobaczyła, że ma pozować to uciekła i został tylko Gasperek. Zrobiłam storczykową sesję zdjęciową <serce> <serce> <serce>

Ten mój pyszczek kochany <serce> <serce> <serce>

Jeszcze z profila <serce> <serce> <serce>

Dzisiaj sytuacja wyglądała bardzo podobnie <mrgreen>

zainteresowani sasiadką hehe

później wyszło słoneczko i Euphi zeszła piętro niżej wygrzać się na słoneczku. Moja kochana mordka bursztynookoa <serce> <serce> <serce>

wiadomo, ze zdjęć ona nie lubi- i tak jesem w szoku, że tyle się udało <mrgreen>

3majcie kciuki, żeby u nas wszystko wróciło do normy, żebym miała wiecej czasu na odwiedzanie Waszych wątków. Zagladam ale brak czasu na udziela się w nich za co przepraszam

Dalej jestem zaniepokojona co się dzieje w brzuszku Gaspiego- jak pisałam wcześniej, odstawiłam wszystko mokre i jest tylko na suchej karmie. Jeśli dalej bedzie leciała z niego woda to znaczy, że uwielbiany przez niego PoN, po ktorym qpki zawsze były ładne, niestety mu już nie służy

Dodam, że Gaspi normalnie ma apetyt, bawi się i biega.... mruczy i miziac trzeba bo w przeciwnym razie dostaje łapa kilka razy. Jeśli to nie pomaga to delikatnie podgryza mi reke zębami i muszę głaskać, nie ma wyjścia <lol>
A to mix zdjec z dzisiaj i niedzieli tydzien temu,

Tydzień temu w deszczową niedziele siedzą sobie dwa futerka na oknie

Jak tylko Euphi zobaczyła, że ma pozować to uciekła i został tylko Gasperek. Zrobiłam storczykową sesję zdjęciową <serce> <serce> <serce>

Ten mój pyszczek kochany <serce> <serce> <serce>

Jeszcze z profila <serce> <serce> <serce>

Dzisiaj sytuacja wyglądała bardzo podobnie <mrgreen>

zainteresowani sasiadką hehe

później wyszło słoneczko i Euphi zeszła piętro niżej wygrzać się na słoneczku. Moja kochana mordka bursztynookoa <serce> <serce> <serce>

wiadomo, ze zdjęć ona nie lubi- i tak jesem w szoku, że tyle się udało <mrgreen>

3majcie kciuki, żeby u nas wszystko wróciło do normy, żebym miała wiecej czasu na odwiedzanie Waszych wątków. Zagladam ale brak czasu na udziela się w nich za co przepraszam

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Kciuki dalej są <ok>
Jacy fajni podglądacze. Hm, Eris też średnio lubi zdjęcia, a Twoje to już któraś z kolei parka, gdzie to facet woli się lansować przed obiektywem <lol>
Jacy fajni podglądacze. Hm, Eris też średnio lubi zdjęcia, a Twoje to już któraś z kolei parka, gdzie to facet woli się lansować przed obiektywem <lol>
- Natashas

Słów brak tak tu cudnie <serce>
<ok> <ok>
- oleena
Gaspi w ogóle nie wygląda jakby miał jakieś problemy pokarmowe. Powiedziałabym wręcz, że Euphi jest jakby trochę mniej okrągła na buźce natomiast Gaspi ma buźkę jak na budyniu 

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Przecudne kotuchy i jakie pyzulce okrągłe <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Gasperek rewelacyjnie rośnie :-)
Spróbuj mu odstawić wszystko i daj mu RC Gastro, jak biegunki się od razu skończą to znaczy, że Pon przestał mu służyć. Czasem tak jest, że kot je przez dłuższy czas karmę, nic mu nie ma, a potem nagle przestaje mu służyć.
Gasperek rewelacyjnie rośnie :-)
Spróbuj mu odstawić wszystko i daj mu RC Gastro, jak biegunki się od razu skończą to znaczy, że Pon przestał mu służyć. Czasem tak jest, że kot je przez dłuższy czas karmę, nic mu nie ma, a potem nagle przestaje mu służyć.