Euphoria & Gasper
- dagusia
Re: Euphoria & Gasper
Dziękuję Soniu za radę
zobaczę co będzie jutro i jeśli brak poprawy to tak też zrobię <pokłon>

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Śliczne okrąglinki <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
No cuuuuudnie odrobilas zadanie domowe <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Slicznoty okraglaczki, prawdziwe brytusie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Slicznoty okraglaczki, prawdziwe brytusie <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Dagusiu , rozumiem co to znaczy być w niedoczasie więc tylko nie zapomnij napisać
jak brzuszko Gasperka , a zdjęcia zrobiłaś piękne

- dagusia
Piękny model to piękne zdjęcia <mrgreen>Kamiko pisze:Dagusiu , rozumiem co to znaczy być w niedoczasie więc tylko nie zapomnij napisać
Nie chcę nic jeszcze chwalić ale dzisiaj rano qpal był normalny <tańczy> <tańczy> <tańczy> to chyba jednak mokre nie służy Gaspiemu, teraz tylko nie wiem które.... bedziemy delikatnie sprawdzać i eliminować :-)
Dzisiaj rano jaki płacz był, że nie dałam śniadania.... ile to ja się musiałam nasłuchac wywodów z jego strony <strach> Niedobra pańcia nie dała puszki ani mięska

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Oby się okazało, że to wina mięska <ok> <ok> <ok>
A co wsuwali?
A co wsuwali?
- dagusia
Ja im daje na zmiane codziennie rano, raz puszka, raz przemrozone miesko. Ciezko teraz mi powiedzieć, co zaszkodziło, bo miał rewolucję po tym mniej kalorycznym PoNie meadowland, ktorego chciałam wprowadzić i tak naszło się wszystko na siebie. Ostatnio jadł indyka a wczesniej chyba cosme z tunczykiem i krewetkami. Ogolnie jadaja mokre z power of nature, cosma, applaws, schesir, czasem almo nature i teraz zamowilam pierwszy raz catz finefood. Dzisia powinna przyjsc paczka :-)Luinloth pisze:Oby się okazało, że to wina mięska <ok> <ok> <ok>
A co wsuwali?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Za brzuszek Gasperka <ok> <ok> <ok> Śliczne fotki <zakochana>
U mnie Majunia też nie lubi zdjęć :-)
U mnie Majunia też nie lubi zdjęć :-)
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A to rzeczywiście dużo różnego jedządagusia pisze:Ja im daje na zmiane codziennie rano, raz puszka, raz przemrozone miesko. Ciezko teraz mi powiedzieć, co zaszkodziło, bo miał rewolucję po tym mniej kalorycznym PoNie meadowland, ktorego chciałam wprowadzić i tak naszło się wszystko na siebie. Ostatnio jadł indyka a wczesniej chyba cosme z tunczykiem i krewetkami. Ogolnie jadaja mokre z power of nature, cosma, applaws, schesir, czasem almo nature i teraz zamowilam pierwszy raz catz finefood. Dzisia powinna przyjsc paczka :-)Luinloth pisze:Oby się okazało, że to wina mięska <ok> <ok> <ok>
A co wsuwali?

- dagusia
Może to zabrzmi trochę dziwnie ale jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam na widok qpala <tańczy> <tańczy> <tańczy> Już drugi dzień jest ładnie czyli wszystko wróciło do normy <mrgreen>
Kamień z serca

Dziękujemy za kciuki bo to napewno Wasza pomoc też pomogła
Kamień z serca

Dziękujemy za kciuki bo to napewno Wasza pomoc też pomogła