Fusiu pisze:Piękna jest! I te pozy w rozecie <lol> <lol> <lol>
Kawa chyba jednak była słaba i Sissuni się przysnęło <serce> <serce> <serce> <serce>
coś się chyba popsuły te kapsułki do kawy <lol>
Możemy w końcu z pewnym opóźnieniem pokazać prezent urodzinowy Sissi. W końcu zawisł. Co prawda tatuś złota rączka wywiercił dziury krzywo więc skończyło się na 3 zamiast 2, no ale chociaż wisi i nie widaś tego co pod spodem <gwiżdże>
MoniQ pisze:Jejciu, jakie to ładne, gdzie się takie legowiska kupuje?
MoniQ, Cosy and Dozy (maja profil na FB i stronę www). Są niestety drożsi niż półki z szarego design-u. Ja wyczekałam i kupiłam taniej na Targach Rzeczy Ładnych (chodziła już za mną ta półka od dawna, zwłaszcza że Sissi uwielbia wysokości). Pani na targach mówiła, że jakoś w grudniu ma być akcja zakupowa na którymś blogu i ma być 10% taniej. Chyba mieli linkować na profilu jak już będzie.
No, drogie, to fakt, ale dokładnie takie jak chciałam na samym początku. Mam dwie półki z SzaryDesign, z tego jedna nówka, jeszcze nie wypakowana. Nie mam pomysłu gdzie je powiesić, bo teraz nie za bardzo pasują do mieszkania
MoniQ pisze:No, drogie, to fakt, ale dokładnie takie jak chciałam na samym początku. Mam dwie półki z SzaryDesign, z tego jedna nówka, jeszcze nie wypakowana. Nie mam pomysłu gdzie je powiesić, bo teraz nie za bardzo pasują do mieszkania
A nie chcesz się jej przypadkiem pozbyć? Pokaz jaka masz a może chętnie odkupie :-)