Te piłeczki kupiliśmy dawno i sobie leżały schowane, bo nie wzbudziły zainteresowania a teraz wyjęłam jedną i okazała się strzałem w 10 Mordimuś gania i drybluje cały czas, a on zazwyczaj niechętnie się bawił sam
I tak słodko ją nosi sobie w ząbkach....
Dwa lata temu widziałam >>Neko Flies<< w Łodzi, wiosną będąc w Toronto również natknęłam się na te zabawki. Miałam kupić, ale nie było wzoru, który mi się podobał, a poźniej nie było promocji i jakoś nie zdecydowałam się na wędkę. U Nas nie widziałam ich w żadnym sklepie stacjonarnym, a ponoć robią furorę za granicą. Zna ktoś może?
Ten motylek na 100cm lince do tego wędka 100cm i Kolorek wyskoczy mi za okno <rotfl> cena całkiem niezła za zestaw <mrgreen> no nie wiem może ktoś już przetestował ,zabawa zapewne moze byc fajan dla łobuza ale dla fana gimnastyki gałek ocznych to już nie wiem <lol>
Lenka kochana no co TY jak szaleć to na maxa co za urok na takiej małej smyczy MOtyl jest the best <lol> tylko ten klusek 7300 już ma ,więc rozsądek + jego chore serduszko ,więc bardziej przyziemne zabawki dla zbója są po prostu zdrowsze <lol>
Miss_Monroe pisze:Dwa lata temu widziałam >>Neko Flies<< w Łodzi, wiosną będąc w Toronto również natknęłam się na te zabawki. Miałam kupić, ale nie było wzoru, który mi się podobał, a poźniej nie było promocji i jakoś nie zdecydowałam się na wędkę. U Nas nie widziałam ich w żadnym sklepie stacjonarnym, a ponoć robią furorę za granicą. Zna ktoś może?
znam, u nas nie sprawdziła się zupełnie natomiast wędka teleskopowa z wełnianym robaczkiem wykonanym z kolorowej nici jest dosłownie odlotowa, nie mam namiaru na sklep gdyż zakupiłam ją na wystawie w Stargardzie Szcz. Może Dorszka zrobi fotkę bo u nas pozostała sama nitka z dzwoneczkiem
U nas robaczek Magic Worm zrobił ogromną karierę. Nawet piórka nie są tak lubiane. Raz kupiłam wędkę na wystawie w Kędzierzynie i była oblegana. Obecnie dokupuję kolejne wcielenia robaczka na allegro <mrgreen> .