Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus i Madox

Post autor: Fusiu »

Natashas pisze:To ile waży Madox?? Czy to futro tak tej objętości mu dodaje? :-)

Wracam do tych zdjęć i napatrzeć się nie mogę <zakochana>
Oboje ważą mniej więcej tyle samo (choć ważyłam ich już jakiś czas temu). Oczywiście futro potęguje wielkość Madoxa, ale dodatkowo przerósł Sołtysa o głowę! Cały jego tułów jest o około 5 cm wyższy od Magnusowego.

Zawsze jest śmiesznie gdy ktoś przychodzi do mnie po raz pierwszy. Widząc Magnusa mówią "ale gigant". Za parę chwil wyłania się Madox i wtedy zapada cisza i ludzie mają otwartą buzię ze zdziwienia hehehe 8-)

<tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Fusiu pisze:
Zawsze jest śmiesznie gdy ktoś przychodzi do mnie po raz pierwszy. Widząc Magnusa mówią "ale gigant". Za parę chwil wyłania się Madox i wtedy zapada cisza i ludzie mają otwartą buzię ze zdziwienia hehehe 8-)

<tańczy> <tańczy>
Właśnie sobie wyobraziłam jak to wygląda na żywo :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Hihi to nic zaskakującego, że szczęki opadają, gdy takie kocisko wkracza na salony <mrgreen>

Głaski, głaski :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Asiu, czy Twoje kotki jedzą saszetki catz finefood np. http://m.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla ... ood/360767 ?

Kupiłam moim na próbę i nie zyskały aprobaty... chętnie je oddam do Soltysowa :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Tak jedzą :) Magnus i Madox jedzą tylko jeden smak, więc zawsze jak kupowałam pakiet próbny to resztę daję Lolkowi i trojaczkom <gwiżdże>

Musisz popróbować ze smakami :) Moje na ten przykład uwielbiają jagnięcinę z królikiem. Może i Twoim kociastym któryś smak podejdzie :D
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

A u nas bardziej sprawdziły się kurczakowe. Erisia się nimi zajada, a jagnięcinę z królikiem niby też je, ale uszka się już nie trzęsą. Jak dobrze, że Fusiu wysłała nam na próbę właśnie kurczaka ( :kiss: ), a nie np. któreś rybne, bo inaczej może bym stwierdziła, że saszetki nie wchodzą ;)
My po prostu kupiliśmy oba pakiety próbne, a ja skrzętnie notowałam sobie w głowie, które smaki zniknęły w 5 minut, a które się suszyły do wieczora i ostatecznie zostały "zakopane". Fusiu słusznie radzi próbowanie różnych smaków :)
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Ja kupiłam już drugi raz pakiet próbny, ale one w ogóle nie przyswajają tej formy paszteto-mielonki. Talerzyki kolejny raz zostały wzgardzone <roll> Muszą być kawałki mięcha i koniec <lol>
Asiu przyślij mi swój adres na PW to trojaczki dostaną mały prezent od Mikotaja ;-)) ;-)) ;-))
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

PyzowePany pisze:Ja kupiłam już drugi raz pakiet próbny, ale one w ogóle nie przyswajają tej formy paszteto-mielonki. Talerzyki kolejny raz zostały wzgardzone <roll> Muszą być kawałki mięcha i koniec <lol>
Asiu przyślij mi swój adres na PW to trojaczki dostaną mały prezent od Mikotaja ;-)) ;-)) ;-))
<serce> <serce> <serce>
:kiss: :kiss:

Dziękuję w imieniu przydomniaczkow moich kochanych. Muszę uzupełnić zdjęcia bo mi chłopaki i Henryka rosną jak na drożdżach :->
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Asiu, jak dobrze zobaczyc zapracowanego przy zmywarce Sołtysa i Madoxa Giganta,
młody normalnie chyba na odżywkach dla karków leci <shock> <serce> Niesamowici obaj, cudowni <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Ja też kupilam ostatnio ten pakiet po 2 szt pakowane z każdego smaku. Dzisiaj rano oby dwa maluchy podeszły, powachaly i odeszły... po chwili miski z sucha karma były oblegane hehe :haha: chociaż jak dałam pierwsza to zjadły ze smakiem ;-)) Mi się wydaje że konsystencja też tutaj swoje robi... tak jak puszki PoNa.... zmielone wszystko na pasztet i jak to jeść? Hehr
Zablokowany