Natashas pisze:To ile waży Madox?? Czy to futro tak tej objętości mu dodaje? :-)
Wracam do tych zdjęć i napatrzeć się nie mogę <zakochana>
Oboje ważą mniej więcej tyle samo (choć ważyłam ich już jakiś czas temu). Oczywiście futro potęguje wielkość Madoxa, ale dodatkowo przerósł Sołtysa o głowę! Cały jego tułów jest o około 5 cm wyższy od Magnusowego.
Zawsze jest śmiesznie gdy ktoś przychodzi do mnie po raz pierwszy. Widząc Magnusa mówią "ale gigant". Za parę chwil wyłania się Madox i wtedy zapada cisza i ludzie mają otwartą buzię ze zdziwienia hehehe 8-)
Fusiu pisze:
Zawsze jest śmiesznie gdy ktoś przychodzi do mnie po raz pierwszy. Widząc Magnusa mówią "ale gigant". Za parę chwil wyłania się Madox i wtedy zapada cisza i ludzie mają otwartą buzię ze zdziwienia hehehe 8-)
A u nas bardziej sprawdziły się kurczakowe. Erisia się nimi zajada, a jagnięcinę z królikiem niby też je, ale uszka się już nie trzęsą. Jak dobrze, że Fusiu wysłała nam na próbę właśnie kurczaka ( ), a nie np. któreś rybne, bo inaczej może bym stwierdziła, że saszetki nie wchodzą ;)
My po prostu kupiliśmy oba pakiety próbne, a ja skrzętnie notowałam sobie w głowie, które smaki zniknęły w 5 minut, a które się suszyły do wieczora i ostatecznie zostały "zakopane". Fusiu słusznie radzi próbowanie różnych smaków
Ja kupiłam już drugi raz pakiet próbny, ale one w ogóle nie przyswajają tej formy paszteto-mielonki. Talerzyki kolejny raz zostały wzgardzone <roll> Muszą być kawałki mięcha i koniec <lol>
Asiu przyślij mi swój adres na PW to trojaczki dostaną mały prezent od Mikotaja
PyzowePany pisze:Ja kupiłam już drugi raz pakiet próbny, ale one w ogóle nie przyswajają tej formy paszteto-mielonki. Talerzyki kolejny raz zostały wzgardzone <roll> Muszą być kawałki mięcha i koniec <lol>
Asiu przyślij mi swój adres na PW to trojaczki dostaną mały prezent od Mikotaja
<serce> <serce> <serce>
Dziękuję w imieniu przydomniaczkow moich kochanych. Muszę uzupełnić zdjęcia bo mi chłopaki i Henryka rosną jak na drożdżach :->
Asiu, jak dobrze zobaczyc zapracowanego przy zmywarce Sołtysa i Madoxa Giganta,
młody normalnie chyba na odżywkach dla karków leci <shock> <serce> Niesamowici obaj, cudowni <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Ja też kupilam ostatnio ten pakiet po 2 szt pakowane z każdego smaku. Dzisiaj rano oby dwa maluchy podeszły, powachaly i odeszły... po chwili miski z sucha karma były oblegane hehe chociaż jak dałam pierwsza to zjadły ze smakiem Mi się wydaje że konsystencja też tutaj swoje robi... tak jak puszki PoNa.... zmielone wszystko na pasztet i jak to jeść? Hehr