MoniQ pisze:Witajcie!
Mnie się bardzo podoba zdjęcie z awatarka Czy Ancymonek poza tym że jest śliczny zajmuje się również wróżbami?
Hahahaha Dzięki ! To grafika stworzona na kolanie kiedy to robiłam u siebie w mieszkaniu wieczorek andrzejkowy z wróżbami plus znajomi poznali mojego Brysia Bardzo mu ładnie w turbanie i napewno będą jeszcze tego rodzaju przeróbki
yamaha pisze:
jednoroginka pisze:
Twoje koty nie wskakują na kolanka ?
<rotfl> <rotfl> <rotfl> A to sie ubawilam... wskakiwac na kolanka <rotfl>
(niestety, ludzkie kolana PARZA, nie wiedzialas ? <lol> Mamy tu na forum caly klub wlascicieli kotow, ktore do tego typu czynow sie nie ponizaja )
Aha ! A więc to tak z nimi jest ! Ja zauważyłam, że jest niechętny do wchodzenia na nogi w porównaniu do mojego poprzedniego kota Gutka. Ale codziennie go przekupowałam przysmakami żeby się przełamał, i teraz nie ma już problemu z tym ! *taka dumna !* <mrgreen> <mrgreen>
Fusiu pisze:Witam i ja, waz z moimi kotami, z których jeden tak się składa jest prezesem klubu kotów nienakolankowych <gwiżdże> <lol> <lol>
Słodki malec
Hahah Dziękuję za takie miłe powitanie !
Wow ! mieć kociego prezesa w domu to dopiero zaszczyt !
Ja czasem do Brysia zwracam się :
Miłościwie nam panujący Mecenas Brysław
Jak czasem spojrzy się takim królewskim spojrzeniem hahah, wiecie o co chodzi
<serce>
Witaj piękny Brysiu ze swoja miłą panią.
Potwierdzam, że brytki nie zniżają się do wskakiwania na kolana. Mogą ewentualnie po nich przemaszerować, ale nie za często <lol>