Tak nieskromnie powiem, że ja po prostu mam nosa do kotów <rotfl> a tak serio- myśle, że PoN swoje robi, być może klimat też, tutaj większość jest okrągła lol <lol> Ja po świetach teraz też <lol> Szczerze, sama się nad tym zastanawiałam- bo mokre dostaja tylko rano na śniadanie (mała puszke 85g na pół)- poza tym jedzą tylko suchego PoNa. Myslałam, że Gaspi będzie mały (bo tatus ma ok 4kg) a już ma 3.700 co mnie bardzo cieszy <mrgreen> On chyba idzie w dziadka od mamy strony <mrgreen> Eufi też poszła w tatusia- który jest MEGA piękny!! Jeden z najbardziej puciastych kocurków jakie widziałam <zakochana>Becia pisze:Dagusiu, przepiękny jest ten Twój duecik. Jak Ty to robisz, że one są takie puchate, okrąglusie?
Tak wygladał kilka miesiecy temu i nadal rośnie :-) Zdjecie ogolnodostepne w hodowli, wiec nie powinni miec nic przciwko, że wstawie tutaj
Pięny Maximus, prawda??

Kiedyś wcześniej wstawiałam zdjecie Euphi i jej tatu w tym samym wieku (chyba 9 miesiacy) wygladali niemalże identycznie <mrgreen>
Ps jak chcesz zaokrąglić swoje kociaki- dawaj je do mnie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> chętnie się zaopiekuje