Tamay O'kocim.PL
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
Wczoraj moje puchate szczęscie skończyło pierwszy rok życia <mrgreen> <klaszcze>
Z tej okazji życzę mu samych cudownych dni wspolnie z nami spędzonych ... dużo, dużoooooo zdrówka bo ono najważniejsze no i miłości której nigdy za wiele
<tańczy>
Rozmyślania nad tym jak to ten czas leci .....

ech ... znowu przeszkadzają w rozmyślaniach ....

Z tej okazji życzę mu samych cudownych dni wspolnie z nami spędzonych ... dużo, dużoooooo zdrówka bo ono najważniejsze no i miłości której nigdy za wiele
Rozmyślania nad tym jak to ten czas leci .....

ech ... znowu przeszkadzają w rozmyślaniach ....

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- DjDario
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
Bardzo dziękujemy za życzenia <zakochana>
Wczoraj pojechałam do schroniska i wygłaskałam wszystkie kociate które miały na to ochotę :wariat2: zabrałam też siostre od Megan na tymczas
Mała fotorelacja :-P
Tu ja z Figaro kilku letnią koteczką i Eryczkiem ktory ma swój wątek w kąciku adopcyjnym
inne koty na kociarni które sie opalały..Rawcia, Ignacy, Matula, Wyjec

Fraszce umyłyśmy i zakropiłyśmy oczy

Ignacy

i dwa najwieksze pieszczochy na kolanach
Eryk i Wyjec

Wczoraj pojechałam do schroniska i wygłaskałam wszystkie kociate które miały na to ochotę :wariat2: zabrałam też siostre od Megan na tymczas
Mała fotorelacja :-P
Tu ja z Figaro kilku letnią koteczką i Eryczkiem ktory ma swój wątek w kąciku adopcyjnym
inne koty na kociarni które sie opalały..Rawcia, Ignacy, Matula, Wyjec

Fraszce umyłyśmy i zakropiłyśmy oczy

Ignacy

i dwa najwieksze pieszczochy na kolanach
Eryk i Wyjec

- ko_da1
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
ale tu sie zakurzyło <zamiata>
Wkleje kilka nowych zdjęć Tamayka , misio rośnie i rozkwita , stał się jeszcze bardziej brysiowaty i miziaty .
28 października byliśmy na szczepieniu i przy okazji się ważyliśmy, Tamay ma już 4850g
Gdyby były zawody w łapaniu much i wszelkich innych owadów latających, moglibyśmy startować z powodzeniem bo Tamay to znakomity, zwinny, szybki i cichutki łowca :wariat2: Poza tym uwielbia aportować piłeczki , kraść mi skarpete z komórki i patrzeć tymi cudnymi ślepiami w nadziei na jakiś smakołyk z szuflady
Kocham go całym sercem, jego i pozostałe moje futerka czyli Kacperka i Otisa , bardzo sie cieszę że ich mam bo bez zwierząt dom nie jest domem i tyle <zakochana>

Otisek

Kacperek

Wkleje kilka nowych zdjęć Tamayka , misio rośnie i rozkwita , stał się jeszcze bardziej brysiowaty i miziaty .
28 października byliśmy na szczepieniu i przy okazji się ważyliśmy, Tamay ma już 4850g
Gdyby były zawody w łapaniu much i wszelkich innych owadów latających, moglibyśmy startować z powodzeniem bo Tamay to znakomity, zwinny, szybki i cichutki łowca :wariat2: Poza tym uwielbia aportować piłeczki , kraść mi skarpete z komórki i patrzeć tymi cudnymi ślepiami w nadziei na jakiś smakołyk z szuflady
Kocham go całym sercem, jego i pozostałe moje futerka czyli Kacperka i Otisa , bardzo sie cieszę że ich mam bo bez zwierząt dom nie jest domem i tyle <zakochana>

Otisek

Kacperek

- asiek
- Agilisowy Rezydent