Pointy są duzo mniejsze niż solidy także rosną dobrzeoleena pisze:A ja się zamartwiałam, że za niska ta waga. Uff :-)dagusia pisze:To chłopaki rosna prawie łeb w łeb :-) nie mają jeszcze 8 miesięcy a waga już jest super
Oscar SRS & Gucci BRI
- dagusia
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Trzeba być masochistką, aby dobrowolnie stanąć na wadze <rotfl> Moja leży zakurzona pod szafką i zostanie tam do czasu aż przemyśli swoje wskazania <roll> (zmiana rozmiaru z 34 na 36 to bolesna sprawa <kciukwdół> )oleena pisze:Kurde, Dagusia mogłaś mi napisać, że mąż ma stanąć a nie ja <wsciekly> A teraz jak stanęłam już nigdy nie będzie tak samo jak wcześniejdagusia pisze:U mnie w domu też to zadanie należy do męża <rotfl>Nie pojedziemy już do Maka na frytki
- yamaha
- Genius Loci
Aga L. pisze: Moja leży zakurzona pod szafką i zostanie tam do czasu aż przemyśli swoje wskazania <roll> )
Zdanie roku <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- oleena
Ech, ja to bym chciała zmienić 34 na 36, a tymczasem u mnie to już zmiana z 38 na 40Aga L. pisze:Trzeba być masochistką, aby dobrowolnie stanąć na wadze <rotfl> Moja leży zakurzona pod szafką i zostanie tam do czasu aż przemyśli swoje wskazania <roll> (zmiana rozmiaru z 34 na 36 to bolesna sprawa <kciukwdół> )oleena pisze:Kurde, Dagusia mogłaś mi napisać, że mąż ma stanąć a nie ja <wsciekly> A teraz jak stanęłam już nigdy nie będzie tak samo jak wcześniejdagusia pisze:U mnie w domu też to zadanie należy do męża <rotfl>Nie pojedziemy już do Maka na frytki
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Mało tego, trzeba być masochistą, żeby się dobrowolnie ważyć po świętach
Ależ on ma te łaputy cudne <zakochana>
A kitki Mordimuś też ma, strasznie mi się to podoba
- oleena
Poszperałam, poszukałam i trafiłam na topik Twojej gromadki :-) Rzeczywiście Mordimuś ma takie same kitki jak GucciMoniQ pisze:![]()
Mało tego, trzeba być masochistą, żeby się dobrowolnie ważyć po świętach
Ależ on ma te łaputy cudne <zakochana><serce>
A kitki Mordimuś też ma, strasznie mi się to podoba
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Jest lepszy patent na ważenie , waga dla niemowląt sprawdza się świetnie :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A ja się nie patyczkuję, stawiam kota na szklanej wadze elektronicznej, misiek stoi i się waży <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> To masz szczescie, Soniu, ze takie posluszne.
Moja Missy postawiona tak na wadze zwiewa szybciej niz Twoje chlopaki wczoraj ze sniegu <lol>
Moja Missy postawiona tak na wadze zwiewa szybciej niz Twoje chlopaki wczoraj ze sniegu <lol>
- oleena
Moje chłopaki tak samo <hm>yamaha pisze:<lol> To masz szczescie, Soniu, ze takie posluszne.