Don Diego Luna-Gatto*PL
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: moja lilka
Może trzeba zrobić posiew, żeby dobrać antybiotyk? W każdym razie koniecznie znów wet... Po kilku dniach na lekach powinno być chociaż trochę lepiej, a tu kicia smutna i nie je.
Zdrowiej mała, nie martw już Dużej i cioteczek... <ok>
Zdrowiej mała, nie martw już Dużej i cioteczek... <ok>
- elsa
A już myślałam, że u Was lepiej! 
Pamiętam, że jak u nas nie było poprawy po kilku dniach, chyba nawet 3, to wet wdrożył inny antybiotyk i wtedy poprawa samopoczucia była widoczna automatycznie. Koniecznie wizyta, nawet u tego samego, na pewno odpowiednio zareaguje. My przy antybiotyku meldowaliśmy się najpierw 2 razy dziennie, po 3 dniach raz dziennie, a potem, chyba po 5 czy 6 dniach, dopiero na sobotę i niedzielę, jak już kicia była zdrowa, ale kurację trzeba było doprowadzić do końca, to antybiotyk w tabletkach do podawania w domu.
3mam kciuki za Lilkę, ale nie zwlekajcie, trzeba działać!
<serce> <serce> <serce>
Pamiętam, że jak u nas nie było poprawy po kilku dniach, chyba nawet 3, to wet wdrożył inny antybiotyk i wtedy poprawa samopoczucia była widoczna automatycznie. Koniecznie wizyta, nawet u tego samego, na pewno odpowiednio zareaguje. My przy antybiotyku meldowaliśmy się najpierw 2 razy dziennie, po 3 dniach raz dziennie, a potem, chyba po 5 czy 6 dniach, dopiero na sobotę i niedzielę, jak już kicia była zdrowa, ale kurację trzeba było doprowadzić do końca, to antybiotyk w tabletkach do podawania w domu.
3mam kciuki za Lilkę, ale nie zwlekajcie, trzeba działać!
<serce> <serce> <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
jutro rano ja zaworze na pobranie krwi, bo juz jest slabiutka,kazali juz jej dzis jesc nie dawac, chociaz ona i tak nie jadla.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak jesteś z Krakowa, to skontaktuj się z Magą z Krabriki, ona ma chyba dobrego weta, to Ci da namiary.
Może ten antybiotyk nie zadziałał tak, jak powinien. Lepiej iść z koteczką do jakiegoś polecanego weta.
Może ten antybiotyk nie zadziałał tak, jak powinien. Lepiej iść z koteczką do jakiegoś polecanego weta.
- elsa
Ale pije, tak? Żeby przez takie odwlekanie się nie odwodniła biedka małafado123 pisze:jutro rano ja zaworze na pobranie krwi, bo juz jest slabiutka,kazali juz jej dzis jesc nie dawac, chociaz ona i tak nie jadla.
- fado123
- Agilisowy Rezydent
nie , ja nie jestem z krakowa, tylko ci wet tam studiowali ,ja jestem z okolic czestochowy
- fado123
- Agilisowy Rezydent
tak tak .lilka pije ,tak jak zawszeelsa pisze:Ale pije, tak? Żeby przez takie odwlekanie się nie odwodniła biedka małafado123 pisze:jutro rano ja zaworze na pobranie krwi, bo juz jest slabiutka,kazali juz jej dzis jesc nie dawac, chociaz ona i tak nie jadla.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To nie znam nikogo z Twoich stron. Może ktoś się odezwie i doradzi jakiegoś dobrego weta.
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ja tez niestety nie znam , bo nigdy nie musialam z ich uslug korzystac
mam nadzieje ,ze jak pobiara krew ,to cos sie wyjasnie , i lilka bedzie znowu moim wesolym promyczkiem
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wracaj do zdrowia Lileczko
<ok> <ok> <ok>
Ile ona już nie je? Nie zaproponował wet kroplówki?
Ile ona już nie je? Nie zaproponował wet kroplówki?