pozuje do zdjęć to już chyba kicia dochodzi do siebie
Liluszka
-
maritia
Re: Liluszka
ależ jej pasuje ten wzór <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Elsa, nie kuś <diabeł>elsa pisze:Lilu, oddaj fartucha!![]()
Yam, to nie brzuszek tylko udko wypycha kubraczek. Takie głupie wąskie nogawki ma to wdzianko, że pół tylnej łapki jest w nim schowane i Lusia ma ruchy utrudnione. Takiego brzusia to jej jeszcze nie wyhodowałam, oj nieyamaha pisze:<lol> Faktycznie jakis taki przymalawy na brzusiu sie wydaje ten fartuszek <lol>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
prawda? ale Liluszek jakoś tego nie docenia, a wet specjalnie wygrzebał różowe i w kwiatuszki <lol>maritia pisze:ależ jej pasuje ten wzór <zakochana>
Nie zapeszając Lusia ma się coraz lepiej, chociaż mało się rusza, ale to pewnie wina kubraczka i samego zabiegu.
Aha i pragnę donieść, ze wraz z atrybutami kobiecości Liluszek pozbyła się także dwóch ząbków trzonowych, które wet wygrzebał z pyszczka po narkozie. A mówią, że to wróżka zębuszka..... <lol>
-
Asia70
Ale z niej słodziak
. Teraz już przeleci.
Ja jak wróciłam z moim kocurkiem do domu, to mój 13 letni syn powiedział że chce mu się płakać bo Oxfordek ma takie strasznie smutne oczy. Po czym oboje poszli spać na 3 godziny. Teraz jest już super. Nasz kocurek miał kastrację w grudniu. Niedługo go przedstawię
.
Ja jak wróciłam z moim kocurkiem do domu, to mój 13 letni syn powiedział że chce mu się płakać bo Oxfordek ma takie strasznie smutne oczy. Po czym oboje poszli spać na 3 godziny. Teraz jest już super. Nasz kocurek miał kastrację w grudniu. Niedługo go przedstawię
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
To czekamy niecierpliwie i zdjęcia koniecznie być musząAsia70 pisze:Ale z niej słodziak. Teraz już przeleci.
Ja jak wróciłam z moim kocurkiem do domu, to mój 13 letni syn powiedział że chce mu się płakać bo Oxfordek ma takie strasznie smutne oczy. Po czym oboje poszli spać na 3 godziny. Teraz jest już super. Nasz kocurek miał kastrację w grudniu. Niedługo go przedstawię.
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
-
Kirara
Jakie ona ma ślepka przecudne! <serce>
I ten kubraczki tez gustowny - wzór od samego El Kocie&Gabbana dlatego tak ładnie go nosi
Widać, ze kitka sie lepiej czuje - a w różowym kolorku jest jej do pysia
My zaplanujemy "zastaw czarodziejskich klejnotów" jak pójdziemy do weta w przyszłym tygodniu <hm>
I ten kubraczki tez gustowny - wzór od samego El Kocie&Gabbana dlatego tak ładnie go nosi
Widać, ze kitka sie lepiej czuje - a w różowym kolorku jest jej do pysia
My zaplanujemy "zastaw czarodziejskich klejnotów" jak pójdziemy do weta w przyszłym tygodniu <hm>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jaki wierszyk uroczy
prawie tak uroczy jak jego bohaterka 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Rozkoszna jest <zakochana> żeby szybciutko wracała do formy <ok> <ok> <ok>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent