Fiorella EstiBri*PL
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Czekam na swojego chłopca :)
oj tak, faceci to ręce umywają jak trzeba podjąć decyzję, mój też stwierdził, że mam robić co chce, on się nie zgadza i do tego ręki ani kasy nie przyłoży. Kasy dalej nie wykłada za opiekę (karmienie, kuwetka itp) też się nie bierze ale do miziania Liluszkowego futerka to już jest pierwszy. A jak przywiozłam Liluszkę po kastracji taką słabiutką i otumanioną to mnie tak skrzyczał, że ja mu kota zmarnowałam i jak mogłam jej taka krzywdę zrobić, że aż sama sie poryczałam. Teraz Liluszka to jego pieszczoszka (do czasu kiedy zdejmę jej kubraczek pooperacyjny i znowu będzie od niego zwiewać <diabeł> )
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
To mój najpierw powiedział, że ja mam oglądać ogłoszenia, więc mu podrzucałam tylko linki. Chciał mieć coś do gadania, to mu pokazałam dwie najbardziej wybrane kotki i okazało się, że i tak mój wybór był konieczny <lol> (ale oczywiście bardziej mu się spodobała Eris, tylko nie umiał się jednoznacznie określić)Kamila pisze:oj tak, faceci to ręce umywają jak trzeba podjąć decyzję
-
turmalinka
Moj maz twardziel-hipokryta
ze mnie sie smieje, ze sie na kocie zafiksowalam, a sam koledze opowiadal jaki Napoleon piekny i jakie oczy ma niebieskie 
Z drapakiem to samo, najpierw w czolo sie puka, ze do kota jeszcze daleko i mam czas na drapak, a jak decydowalismy co w salonie i gdzie to juz na niego odpowiednie miejsce wybral
Z drapakiem to samo, najpierw w czolo sie puka, ze do kota jeszcze daleko i mam czas na drapak, a jak decydowalismy co w salonie i gdzie to juz na niego odpowiednie miejsce wybral
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kamila to pobieraj opłaty za mizianie, skoro się do żwirku i karmy nie dokłada <lol> <lol> <lol>Kamila pisze:oj tak, faceci to ręce umywają jak trzeba podjąć decyzję, mój też stwierdził, że mam robić co chce, on się nie zgadza i do tego ręki ani kasy nie przyłoży. Kasy dalej nie wykłada za opiekę (karmienie, kuwetka itp) też się nie bierze ale do miziania Liluszkowego futerka to już jest pierwszy. A jak przywiozłam Liluszkę po kastracji taką słabiutką i otumanioną to mnie tak skrzyczał, że ja mu kota zmarnowałam i jak mogłam jej taka krzywdę zrobić, że aż sama sie poryczałam. Teraz Liluszka to jego pieszczoszka (do czasu kiedy zdejmę jej kubraczek pooperacyjny i znowu będzie od niego zwiewać <diabeł> )
- yamaha
- Genius Loci
Zete za kazdy glask
I dwie za buziaka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
I to jest myśl moje drogie <diabeł> ja bez pracy jestem, ale jeszcze na szczęście nie na męża utrzymaniu, a na kotku nie oszczędzam, więc frycowe za chwile rozkosznych głasków musi być <mrgreen> Tylko niech Liluszek ze mną współpracuje, bo jak się dziś podstępem wyswobodziła z kubraczka to nawet ja jej chwycić nie mogłam. No szał ciał, kurwix w oczach i pocisk w domu u tej mojej dziewczyny <lol>Kamila to pobieraj opłaty za mizianie, skoro się do żwirku i karmy nie dokłada <lol> <lol> <lol>
-
turmalinka
Hahaha wcale jej sie nie dziwie
jakby nam kaftan bezpieczenstwa zdjeli tez bysmy sie latwo zlapac nie daly 
-
turmalinka
Zbliza sie chwila prawdy. W weekend powinnam wiedziec czy boski Napoleon zostanie ojcem 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok>
-
turmalinka
Ja jeszcze nic nie wiem
Upraszam o kciuki za moje wymarzone kociatko