Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido

Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Wątek dla "Starych"

Post autor: yamaha »

<lol> <lol> <lol>
Przyznaj sie, Dorszko, ze mieszkasz w 11-metrowej kawalerce :haha:

(sporo sie naszukalam tego "fotela" o ktorym piszesz, naprawde go nie widac <rotfl> )

Cuuuuuuuuuuudnie tu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dorotko no cóż przecież kocie dziecinki zawsze pilnują swojej kochanej ( najukochańszej służby <diabeł> <serce> ) ,a że mieszkanie zamienia się w koci RAJ to juz inna bajka <roll>

Co ja tam Ci będę pisać <zakochana> <zakochana> <zakochana> szczęście i radość kotów jest bezcenna dla mnie bynajmniej <roll> <lol>

A jaką dobrą miejscówę ma mój największy ulubieniec Kokiduś <zakochana> <serce> :kiss:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

yamaha pisze:<lol> <lol> <lol>
Przyznaj sie, Dorszko, ze mieszkasz w 11-metrowej kawalerce :haha:
To tak by było nieźle, sęk w tym, że oni wszyscy gnieżdżą się na 4 metrach w sumie <lol>

Jak mnie nie ma, to już inna rozmowa, hamaki, na antresoli, ostatnio sporo kartonów, bo ciągle coś zamawiam, obsesyjnie się bojąc, że mi zabraknie a to puszeczek ukochanych, a to żwirku, i na tych pudłach też kochają leżeć.

Znaczy się, kochają psie, znaczy się, kocie krwie <mrgreen>

Czy jednak też myślicie, że to o te miski chodzi? <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

No przecież stoi nawet jedna z jakimś budyniem czy czymś na stole <rotfl>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

To waga jest, odważałam znajomej PoN, bo nie doczekała się w MP, a ja mam prawie zawsze, bo ściągam jedynie te największe worki z Niemiec.

Więc ja obstaję przy miłości <diabeł>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

No pewnie, że Cię kochają te Twoje stwory :kiss:

Ale to na stole, to naprawdę jak miska z budyniem wygląda. W życiu bym nie zgadła, że to waga <shock>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Sonia pisze:No przecież stoi nawet jedna z jakimś budyniem czy czymś na stole <rotfl>
Jak wypatrzyła <lol>
A lubią leżeć na twardym też, czy tylko na miękkościach? Bo my będziemy niedługo kupować półkę - ale nie specjalną "kocią", tylko normalną, żeby po długości można się było przespacerować - i nie wiem, czy montaż poduchy jest obligatoryjny, czy opcjonalny :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Luinloth pisze:
Sonia pisze:No przecież stoi nawet jedna z jakimś budyniem czy czymś na stole <rotfl>
Jak wypatrzyła <lol>
A lubią leżeć na twardym też, czy tylko na miękkościach? Bo my będziemy niedługo kupować półkę - ale nie specjalną "kocią", tylko normalną, żeby po długości można się było przespacerować - i nie wiem, czy montaż poduchy jest obligatoryjny, czy opcjonalny :-)
Luinloth, ja mam na półkach wykładzinę dywanową przybitą pinezkami tapicerskimi. Nie jest to całkiem miękka miejscówka, ale też nie goła decha.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Luinloth pisze:
Jak wypatrzyła <lol>
Proponuje przewidzieć wszystko :ok: Kala Agilisiak kiedyś twardopupiec teraz kocha podusie i poduszeczki najlepiej żeby można było doczepić lub zdejmować ja tak mam i jest ok ale półek też :hidden: mam trochę bo ja po szkole Dorszkowej jestem i cenzurki i pozwolenia na Kalutę bym nie dostała :hidden: <rotfl> <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Dorszka pisze: Więc ja obstaję przy miłości <diabeł>

<diabeł> <roll> Obrazek to ja im pomogę ja dobra ciocia Kokidusiaczka <zakochana>
ODPOWIEDZ