Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- Natashas
Re: Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
I ja się dokładam do zachwytów, bo para pierwsza klasa <zakochana>
Jaki Icuś jest okrąglutki i puchaty <serce>
A czy to na czym oni tak elegancko umiejscowili pupeczki to kupione w zooplusie Pluszowe legowisko dla kota na parapet, beżowe? Wygląda na bardzo stabilne :-)
Jaki Icuś jest okrąglutki i puchaty <serce>
A czy to na czym oni tak elegancko umiejscowili pupeczki to kupione w zooplusie Pluszowe legowisko dla kota na parapet, beżowe? Wygląda na bardzo stabilne :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Tak z zooplusa. Ma już ok 3lat. Trochę wyblakłe i uszkodzone :-) .Natashas pisze: czy to na czym oni tak elegancko umiejscowili pupeczki to kupione w zooplusie Pluszowe legowisko dla kota na parapet, beżowe? Wygląda na bardzo stabilne
Nie jest przymocowane, bo chyba mocowanie nie pasowało do parapetu ale tak się składa że "wchodzi" ok 1-2 cm pod okienną ramę i dzięki temu futra mogą na nie wskakiwać i leżakować.
Teraz czekam na legowisko na parapet od Rufiego bo koty bardzo lubią tą miejscówkę. Isiek bardzo często urządza sobie tam drzemki :-) .
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za wyniki krwi <ok>
Yollu, o jakim legowisku z Rufiego mówisz, masz może przypadkowo zdjęcie tego legowiska z Icusiem ? <mrgreen> <serce>
Yollu, o jakim legowisku z Rufiego mówisz, masz może przypadkowo zdjęcie tego legowiska z Icusiem ? <mrgreen> <serce>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Kasiu, kciuki musisz odpuścic bo krew jeszcze nie pobrana (Misza zrobiła włam do miski <diabeł> ) a do 3 lutego odpadną Ci paluszki <lol> <lol> <lol>
Na legowisko jeszcze czekam <mrgreen>
Na legowisko jeszcze czekam <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Co byś czasem do siebie nie zapomniala zajrzec Yollu, to wygrzebalam Ci Twoj wateczek.
Kwitne tu juz dlugo, kciuki zaciskam, trza bylo reke zagipsowac, ale czego sie nie robi <lol>
No to teraz dawaj miski i pisz co z wynikami, jak sie kotki maja <mrgreen> <serce> <serce>
Kwitne tu juz dlugo, kciuki zaciskam, trza bylo reke zagipsowac, ale czego sie nie robi <lol>
No to teraz dawaj miski i pisz co z wynikami, jak sie kotki maja <mrgreen> <serce> <serce>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Kasiu, dzięki wielkie za odkurzanie naszego wątku
Wyniki Miszowe - może być ale fosforany trochę za wysokie więc musimy przyłożyć się do diety i dosypuję jej trochę węglanu wapnia do posiłków co by fosfor wyłapywało. Małpa niebieska nie bardzo chce jeść barfa, tylko z ręki i posmarowany tym szatańskim sosikiem z vitacraftu <diabeł> .
Wyniki Ickowe- lepsze niż były ale CK podwyższone ciągle a wetka się zastanawia co z tym robić. Isiek czuje się dobrze, czyści miski z barfem po Miszy <mrgreen> .
Zdjęć na nowym legowisku nie będzie bo Icek woli swoje stare wypierdziane z zooplusa (nie miałam sumienia wyrzucić i zalega na parapecie <roll> ) ale ufociłam co nieco i postaram się wrzucić wieczorkiem bo teraz w robocie jestem <gwiżdże> .
Wyniki Miszowe - może być ale fosforany trochę za wysokie więc musimy przyłożyć się do diety i dosypuję jej trochę węglanu wapnia do posiłków co by fosfor wyłapywało. Małpa niebieska nie bardzo chce jeść barfa, tylko z ręki i posmarowany tym szatańskim sosikiem z vitacraftu <diabeł> .
Wyniki Ickowe- lepsze niż były ale CK podwyższone ciągle a wetka się zastanawia co z tym robić. Isiek czuje się dobrze, czyści miski z barfem po Miszy <mrgreen> .
Zdjęć na nowym legowisku nie będzie bo Icek woli swoje stare wypierdziane z zooplusa (nie miałam sumienia wyrzucić i zalega na parapecie <roll> ) ale ufociłam co nieco i postaram się wrzucić wieczorkiem bo teraz w robocie jestem <gwiżdże> .
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tym razem to się nawet cieszę, że wieczór juz blisko <diabeł> <yamaha> <lol>
Mówisz, że Michulec mnienska nie lubi
<serce> Ja za surowym tez nie przepadam :->
Mówisz, że Michulec mnienska nie lubi
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Może ogórka i setki jej brakuje do tatara <lol>Kasik pisze:Tym razem to się nawet cieszę, że wieczór juz blisko <diabeł> <yamaha> <lol>
Mówisz, że Michulec mnienska nie lubi<serce> Ja za surowym tez nie przepadam :->
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Kociszony wyglądają wiosny
I co? Chyba jeszcze nie przyszła?

Nigdzie jej nie widać

Jeszcze trochę popaczę

Ciekawe czy od paczanie wiosna przyjdzie szybciej?

Oj chyba nie

A może wiosna schowała się w tunelu?

Byle do wiosny :-)
Misza wręcz zaklina wiosnę tonami wypadających, tudzież wyczesywanych, kłaków <diabeł>
I co? Chyba jeszcze nie przyszła?
Nigdzie jej nie widać
Jeszcze trochę popaczę
Ciekawe czy od paczanie wiosna przyjdzie szybciej?
Oj chyba nie
A może wiosna schowała się w tunelu?
Byle do wiosny :-)
Misza wręcz zaklina wiosnę tonami wypadających, tudzież wyczesywanych, kłaków <diabeł>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Jacy oni zgodni w tym wyglądaniu <serce>
cudowne koteczki oba <zakochana>
cudowne koteczki oba <zakochana>