Oscar SRS & Gucci BRI

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
oleena

Re: Oscar SRS & Gucci BRI

Post autor: oleena »

Postanowiliśmy z mężem kupić dla Gucciego nowy drapak, lecz niestety chyba go nie polubił:

Obrazek

Kanapa jest zdecydowanie lepsza:

Obrazek

No i oczywiście parapet:

Obrazek

W przyszłym miesiącu kupimy mu drapak Lui. Może zostanie lepiej przyjęty... <hm>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Drugi parapet mu kupcie :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Nie przejmuj się tak od razu. Drapak musi nabrać domowego zapachu. No chyba, że konstrukcja drapaka nie przypadła do gustu. Nie wiem, czy da się przeskakiwać z każdego pięterka wyżej? Może dlatego nie chce na razie z niego korzystać. Gucci śliczny misiu :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Srodkowe pieterko faktycznie raczej nie bedzie uczeszczane.... chyba, ze jako przedluzenie parapetu, ale i to watpie....
Nie wiem, czy kotu latwo na nie wskoczyc, mysle, ze raczej nie.... :-?
Awatar użytkownika
oleena

yamaha pisze:Drugi parapet mu kupcie :haha: :haha: :haha:
Już ma drugi- w naszej sypialni :-> W sobotę rano tak się na nim wykładał, że aż spadł <roll>
Awatar użytkownika
oleena

yamaha pisze:Srodkowe pieterko faktycznie raczej nie bedzie uczeszczane.... chyba, ze jako przedluzenie parapetu, ale i to watpie....
On na parapet wskakuje bez problemu, więc na środkowe pięterko tym bardziej wskoczy, a to najwyższe póki co służy mu jako przejście z kanapy na parapet.
Awatar użytkownika
oleena

Sonia pisze:Nie przejmuj się tak od razu. Drapak musi nabrać domowego zapachu. No chyba, że konstrukcja drapaka nie przypadła do gustu. Nie wiem, czy da się przeskakiwać z każdego pięterka wyżej? Może dlatego nie chce na razie z niego korzystać. Gucci śliczny misiu :kotek:
Wcześniejszy drapak był bez pięterek, więc to dla niego nowa konstrukcja. Mi najbardziej zależało na tym, żeby nowy drapak był wyższy, bo kocurki z reguły lubią leżeć na tyle wysoko, żeby ogarniać wzrokiem całe pomieszczenie. Jemu najwidoczniej wystarczy wysokość parapetu.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

oleena pisze:
yamaha pisze:Srodkowe pieterko faktycznie raczej nie bedzie uczeszczane.... chyba, ze jako przedluzenie parapetu, ale i to watpie....
On na parapet wskakuje bez problemu, więc na środkowe pięterko tym bardziej wskoczy, a to najwyższe póki co służy mu jako przejście z kanapy na parapet.
:nie: Nie o wysokosc chodzi, tylko o to, ze wskakujac na te srodkowa polke "walnie" glowa o te najwyzsza.
Dlatego mysle, ze srodkowa jest malo praktyczna ;-))
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

U mnie drapak stał miesiąc nieużywany, do momentu jak go przesunełam o 2 metry <lol> (choć wcześniej próbowałam różnych lokalizacji)

Teraz jest używany non stop. <ok>
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Fusiu pisze:U mnie drapak stał miesiąc nieużywany, do momentu jak go przesunełam o 2 metry <lol> (choć wcześniej próbowałam różnych lokalizacji)

Teraz jest używany non stop. <ok>
Fusiu, bo to o feng shui się rozchodziło. 2 metry potrzebne były, by osiągnąć kotowe zen <lol>

Guciulku, pięknyś! <serce>
Zablokowany