Kaya & Tyson
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Koteczki jak z żurnala, no nie wiem który piękniejszy. Obydwa. Wymiziałabym <mrgreen>
- Natashas
Cześć piękne koty
Cieszę się bardzo, że z Kaycią lepiej
Dużo głasków ślicznotko 
Cieszę się bardzo, że z Kaycią lepiej
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tak na szybko, mam wyniki testow alergicznych Kayi <shock> Sporo tego wyszło, ciekawe, czy okaza sie
miarodajne i po zmianie karmy bedzie jakas poprawa <hm> Oby
<serce>
edit...musze poprawic zdjecie na jakies wieksze bo za mala czcionka i niewiele da sie zobaczyc po wstawieniu...
miarodajne i po zmianie karmy bedzie jakas poprawa <hm> Oby
edit...musze poprawic zdjecie na jakies wieksze bo za mala czcionka i niewiele da sie zobaczyc po wstawieniu...
- Kasik
- Agilisowy Rezydent

Moze cos bedzie widac <hm>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To co? Z tego wynika, że Kaycia nie może komarów też łapać? :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Gorzej, na ambrozję też ma alergię....Sonia pisze:To co? Z tego wynika, że Kaycia nie może komarów też łapać? :-)
A tak serio, to rzeczywiście sporo tego, mam nadzieję, że nie wszystkie alergeny okażą się dostępne... <ok>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Trochę mnie zdziwił indyk. To, że na kurczaka często są alergie to mnie nie dziwi, bo wiadomo, jak wygląda hodowla kurczaków. Ale indyk, to zawsze mi się kojarzył z czym zdrowszym, mniej uczulającym.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Niestety uczulenie można mieć na wszystko, zdrowe czy nie...
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Na kaczkę nie ma uczulenia <mrgreen> królewskie ma Kayunia podniebienie 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Sama nie wiem, co myslec, wydaje mi sie, ze tragedii nie ma, bo jednak nie sa to jakies kosmiczne wskazniki,
ale cos w tym moze byc, sklonilabym sie raczej do nietolerancji pokarmowej, indyk jest faktycznie zastanawiajacy
i jego musze w pozywieniu unikac najbardziej. Reszte tez postaram sie wyeliminowac, musze poszukac karmy moze na kaczce,
bez pszenicy, kukurydzy, a np z ryzem.
Martwi mnie candida, tutaj jest juz naprawde wysoko, nie rozmawialam jeszcze z wetem na ten temat, dostalam wyniki na maila.
No a pozostale alergeny w powietrzu sa dość prawdopodobne, w okresach kiedy Kaya przesiaduje na balkonie widac wieksze
lzawienie oczek, moze to mozna powiazac w logiczna calosc.
Zobaczymy, musze to wszystko bobrze przeanalizowac
ale cos w tym moze byc, sklonilabym sie raczej do nietolerancji pokarmowej, indyk jest faktycznie zastanawiajacy
i jego musze w pozywieniu unikac najbardziej. Reszte tez postaram sie wyeliminowac, musze poszukac karmy moze na kaczce,
bez pszenicy, kukurydzy, a np z ryzem.
Martwi mnie candida, tutaj jest juz naprawde wysoko, nie rozmawialam jeszcze z wetem na ten temat, dostalam wyniki na maila.
No a pozostale alergeny w powietrzu sa dość prawdopodobne, w okresach kiedy Kaya przesiaduje na balkonie widac wieksze
lzawienie oczek, moze to mozna powiazac w logiczna calosc.
Zobaczymy, musze to wszystko bobrze przeanalizowac
No tak, prawdziwa arystokracja, pewnie na bazanty i perliczki tez nie ma alergii <lol>elwiska3 pisze:Na kaczkę nie ma uczulenia <mrgreen> królewskie ma Kayunia podniebienie