To i ja przestawię :-)Fusiu pisze:U mnie drapak stał miesiąc nieużywany, do momentu jak go przesunełam o 2 metry <lol> (choć wcześniej próbowałam różnych lokalizacji)
Teraz jest używany non stop. <ok>
Oscar SRS & Gucci BRI
- oleena
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Eris zauważyła drapak po dwóch dniach, może koty muszą się z nimi oswajać 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ja też przestawiałam drapak z kąta w kąt aż lokalizacja podpasowała Liluszce, teraz chętnie się na nim bawi, choć na najwyższej rozecie jeszcze nie była (kilka razy ją tam posadziłam ale nie chciała siedzieć), ona chyba niskopodłogowa jest , za wysoko nie wskakuje i póki co rozeta jest jeszcze nieużywana.
- oleena
No właśnie mój Gucci chyba też jest niskopodłogowy- nie wskakuje nigdzie poza parapetem. Natomiast najczęściej sypia pod szafką w przedpokoju, w torze (takim w kształcie ósemki z piłeczką w środku) lub ew. gdzieś między ciuchami w garderobie <mrgreen>Kamila pisze:ja też przestawiałam drapak z kąta w kąt aż lokalizacja podpasowała Liluszce, teraz chętnie się na nim bawi, choć na najwyższej rozecie jeszcze nie była (kilka razy ją tam posadziłam ale nie chciała siedzieć), ona chyba niskopodłogowa jest , za wysoko nie wskakuje i póki co rozeta jest jeszcze nieużywana.
- dagusia
Pod szafką w przedpokoju- powiedz mi jeszcze, że to szafka na buty heheoleena pisze: Natomiast najczęściej sypia pod szafką w przedpokoju, w torze (takim w kształcie ósemki z piłeczką w środku) lub ew. gdzieś między ciuchami w garderobie <mrgreen>
- oleena
Na buty, a jak! <rotfl>dagusia pisze:Pod szafką w przedpokoju- powiedz mi jeszcze, że to szafka na buty heheoleena pisze: Natomiast najczęściej sypia pod szafką w przedpokoju, w torze (takim w kształcie ósemki z piłeczką w środku) lub ew. gdzieś między ciuchami w garderobie <mrgreen>jedno z ulubionych miejsc Gaspiego :-)
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
bliźniaki no <mrgreen> <lol> <lol> <lol>
- oleena
- dagusia
Ale oni są do siebie podobni
To ostatnie zdjęcie to prawie jak bym Gaspiego widziala <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent