Odkurzacze, szczotki do odkurzaczy na sierść kocią
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Odkurzacze, szczotki do odkurzaczy na sierść kocią
Mój Tż pracował jako elektronik i rożnych rzeczy się naoglądał, więc może to jego zawodowe skrzywienie i on nic nigdy nie zostawia podłączonego, jak wychodzi z domu. Elektronika to tylko elektronika. Eksplodujące ładowarki do telefonów też przecież już się zdarzały. Jedyne co mamy na stałe teraz podłączone to sterownik z pieca, bo inaczej się nie da i też mamy ostatnio z nim jakieś cyrki, bo ni z gruszki ni z pietruszki wygasza nam piec, albo pokazuje zupełnie inne temperatury pieca niż są w rzeczywistości. Oczywiście jest już po gwarancji, więc jakoś do wiosny musimy wytrzymać. Do serwisu nie ma sensu go dawać, bo są dni, że on normalnie chodzi, więc znając nasze szczęście w serwisie chodziłby dobrze.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Skusiłam się na Elektroluxa Ergorapido ZB13ER. Jutro powinien dotrzeć.
Postanowiłam dać jeszcze jedną szansę Ergorapido. Porównam go sobie z wcześniejszym pomarańczowym modelem (jeszcze nie wyrzucony).
Postanowiłam dać jeszcze jedną szansę Ergorapido. Porównam go sobie z wcześniejszym pomarańczowym modelem (jeszcze nie wyrzucony).
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, koniecznie daj znać, jak Twoje pierwsze wrażenie... Ja już prawie podjęłam też decyzję, trochę szkoda mi kasy <hm>
Z jednej strony tłumaczę sobie, że będzie bardzo przydatny, a z drugiej, że to zbędny wydatek
Nie mogę dojść do porozumienia ze sobą <lol>
Z jednej strony tłumaczę sobie, że będzie bardzo przydatny, a z drugiej, że to zbędny wydatek

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Na pewno zdam relację :-)asiak pisze:Agnieszko, koniecznie daj znać, jak Twoje pierwsze wrażenie...
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol>asiak pisze:Agnieszko, koniecznie daj znać, jak Twoje pierwsze wrażenie... Ja już prawie podjęłam też decyzję, trochę szkoda mi kasy <hm>
Z jednej strony tłumaczę sobie, że będzie bardzo przydatny, a z drugiej, że to zbędny wydatekNie mogę dojść do porozumienia ze sobą <lol>
Ja jak tak mam, to kaze TZ'owi zdecydowac.
Przedstawiam mu za i przeciw, a on mowi "bierz" lub "nie"

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Napisałam do Elektroluxa zapytanie, czy po naładowaniu odkurzacza Ergorapido zalecają wyłączanie go z prądu (względy bezpieczeństwa/przedłużenie żywotności baterii). Oto odpowiedź:
"Witam,
Uprzejmie informuję ze po zakończonym odkurzaniu
odkurzacz odstawiamy na ładowarkę.
Nie ma potrzeby wyłączania ładowarki".
"Witam,
Uprzejmie informuję ze po zakończonym odkurzaniu
odkurzacz odstawiamy na ładowarkę.
Nie ma potrzeby wyłączania ładowarki".
- elsa
Ja tak praktykuję właśnie, gdzieś wyczytałam w internecie o takim sposobie traktowania tego sprzętu. Dzięki za info ze źródła <pokłon>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny <mrgreen> Producentów pytacie, po internetach szukacie, a wszystko jest napisane w instrukcji <diabeł>
Za chwilę mojemu Electroluxowi Energorapido stukną dwa latka... Ciekawe ile jeszcze pociągnie :-)
Kupiłam w zooplus szczotkę do odkurzacza ELRAS Merlin. Ile to się człowiek namęczy, żeby zwykłą szczotką do odkurzacza odkłaczyć (i odpuszyć <mrgreen> ) dywan, to większość z Was wie, a tą szczotką idzie to szybko, lekko i przyjemnie, tak jak na filmiku (na zooplus).
Zadowolona jestem z niej jak nie wiem. Irytuje mnie tylko sama wymiana szczotki końcówki, bo tę trzeba przykręcić, ale co robić.
Za chwilę mojemu Electroluxowi Energorapido stukną dwa latka... Ciekawe ile jeszcze pociągnie :-)
Kupiłam w zooplus szczotkę do odkurzacza ELRAS Merlin. Ile to się człowiek namęczy, żeby zwykłą szczotką do odkurzacza odkłaczyć (i odpuszyć <mrgreen> ) dywan, to większość z Was wie, a tą szczotką idzie to szybko, lekko i przyjemnie, tak jak na filmiku (na zooplus).
Zadowolona jestem z niej jak nie wiem. Irytuje mnie tylko sama wymiana szczotki końcówki, bo tę trzeba przykręcić, ale co robić.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Aguś, dostałaś odkurzacz? Mogę wiedzieć, gdzie zamawiałaś?AgnieszkaP pisze:Skusiłam się na Elektroluxa Ergorapido ZB13ER. Jutro powinien dotrzeć.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Tak Asiu, dotarł wczoraj, ale dopiero dziś będziemy go rozpakowywać. Zamawiałam w electro.plasiak pisze:Aguś, dostałaś odkurzacz? Mogę wiedzieć, gdzie zamawiałaś?