Jak miło Cie zobaczyć Trudziu <serce> tak, myślę że Ori jest w stanie euforii <lol>Dorszka pisze:Jak wygląda szczęśliwy człowiek, widać na zdjęciu, nie wiem, co na to Ori <lol>
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że zarówno Mama Dorszki jak i Orisia, obie są szczęśliwe na tym zdjęciu, po prostu Ori jeszcze nie wie, że się cieszy <serce> <lol>
Usmiech Agilisowej Babci dokładnie ten sam, co na avatarku, ależ jesteście podobne Pani Dorotko :-)
Usmiech Agilisowej Babci dokładnie ten sam, co na avatarku, ależ jesteście podobne Pani Dorotko :-)
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana>
Bohdan to ma dobrze... doskonale wie, co go czeka za 20 lat <lol> <lol> <lol>
Bohdan to ma dobrze... doskonale wie, co go czeka za 20 lat <lol> <lol> <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No nie wiem, nie wiem, czy to dobrze znać swoje przeznaczenie <lol>
Pamiętacie niegdysiejsze zdjęcie legowisk wokół mojego fotela do pracy? Vesper przeniosła się do budki <mrgreen>

A takie legowisko załatwiła swoim koleżankom <diabeł>

Pamiętacie niegdysiejsze zdjęcie legowisk wokół mojego fotela do pracy? Vesper przeniosła się do budki <mrgreen>

A takie legowisko załatwiła swoim koleżankom <diabeł>

- Miss_Monroe
- Moderator
Pani z doniczki- przyczajona tygrysica ukryta smoczyca <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Pani z doniczki to Gatta, ale jest to ulubione miejsce Negry, doniczka opróżniona została natomiast skutecznie przez Vesper, która po mojej kapitulacji, usunięciu do próby uratowania tego, co udało mi się jeszcze powyciągać, i dostosowaniu całości do leżenia, została przez winowajczynię całkowicie porzucona <diabeł>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Trzeba przyznać ,że kocie pomysły na adaptacje różnych przedmiotów jako legowiska są niesamowite jakie to sprytne istotki <serce>
Gatulec w donicy wymiata <diabeł> to już teraz rozumiem Kalute która przywłaszczyła sobie narzutę na łóżko ale po swojemu oczywiście
Vespusia wie co dobre
<lol>
Gatulec w donicy wymiata <diabeł> to już teraz rozumiem Kalute która przywłaszczyła sobie narzutę na łóżko ale po swojemu oczywiście
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dorotko zepsułaś całą zabawę <lol> przecież Vesper na pewno chciała sobie w ziemi poleżeć, a nie na legowisku, trzeba było jej tam kory wysypać, to dopiero by się wszyscy pchali, żeby poleżeć. Z moich obserwacji wynika, że na korze się bardzo przyjemnie leżakuje, widocznie jest fajnie ciepło na niej <mrgreen>Dorszka pisze:Pani z doniczki to Gatta, ale jest to ulubione miejsce Negry, doniczka opróżniona została natomiast skutecznie przez Vesper, która po mojej kapitulacji, usunięciu do próby uratowania tego, co udało mi się jeszcze powyciągać, i dostosowaniu całości do leżenia, została przez winowajczynię całkowicie porzucona <diabeł>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jak możesz mnie tak nie doceniać, pod kocykiem to niby co według Ciebie jest <diabeł>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol>
No ale po co kocyk. Mówię Ci korą wysyp, to kolejki się będą ustawiać
No ale po co kocyk. Mówię Ci korą wysyp, to kolejki się będą ustawiać