Euphi też machała, później z Gaspim bawili się w chowanego i padli.....Mały tak dziwnie do niej "grucha" jakby ona wiedziała o co chodzi. Jak cos jej powie to ucieka do innego pokoju z ogonem do gory (tam sie chowa) i Eufulek leci za nim i się szukaja... Jak sie znajda to jest akuku i mały leci do drugiego pokoju itd :-) Dwa wariaty <serce>Luinloth pisze:Jak Eris ma taką minę i macha ogonkiem, to wiem że zaraz będą dzikie harce <lol>Limonka pisze:Na 3cim zdjęciu Euphi ma minę typowej kociej głupawki podczas zabawy.
Kochane misiaki <zakochana>
Euphoria & Gasper
- dagusia
Re: Euphoria & Gasper
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Chciałam powiedzieć , że oba wyglądają pięknie jednak Euphi ładniej bo nie ma pędzelków na uszkach 

- dagusia
haha ostatnio zrobiły mu się takie tyci malusie, ale takie mini.... na tym zdjeiu wygladaja na MEGA za duże niż są w rzeczywistości :-) Ta długa kreska na jego lewy uchu to nie wiem skad sie wzieła hmmm... nie ma czegoś takiego <lol> może włos lużny tak streczał hehe Dla mnie, z fredzelkami czy nie i tak jest śliczny <serce>Kamiko pisze:Chciałam powiedzieć , że oba wyglądają pięknie jednak Euphi ładniej bo nie ma pędzelków na uszkach
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Obłędne są te wariatuńcie
A Euphi widać, że zmachana
Strasznie lubię patrzeć jak się koty razem ganiają
Zdjęcie w uszkami w samolocik cudne <zakochana>

Zdjęcie w uszkami w samolocik cudne <zakochana>
- dagusia
Nie pamietam czy Wam mówiłam czy nie, ale zarejestrowalam maluchy na wystawe w kwietniu :-) Wszystko już opłacone :-) Zapowiada się duża frekwencja - im większa konkurencja tym dobre oceny bardziej cieszą :-) Gaspi będzie unikatem, chyba <tańczy> Nie wiem czemu ale w IE pointy na sreberku czy złocie nie sa popularne, a z pręgą to już wogole. Pani "clerk" (nie wiem czy tak samo nazywa się po polsku- osoba co organizuje wystawe), nie może się doczekać aż zobaczy małego na żywo :-) Siedzi już w temacie tyle lat i mówi, że w IE nie widziała jeszcze takiego koloru :-) Jestem bardzo ciekawa jak będą go oceniać :-) Za ten pyszczek kochany to powinien wszystkie finały wgrać <mrgreen> Troszkę się boję bo Gaspi nie należy do kotów odważnych, mam nadzieje, że będzie dzielny i to nie będzie jego ostatnia wystawa <ok> <ok> <ok>
- Natashas
Będziemy mocno trzymać kciuki i Gaspi piękności nasze da sobie spokojnie rade <tańczy>
Euphi i królewicz pozamiatają konkurencje z pewnością <mrgreen>
Euphi i królewicz pozamiatają konkurencje z pewnością <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
trzymamy kciuki <ok> Chłopaki z pewnością oczarują sędziów. Jak Gaspi taki unikat, to uważaj żeby Ci go nikt nie porwał <lol> bo się pewnie wszyscy rzucą do podziwiania.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Zakup porządną klatkę :-)
Życzę powodzenia na wystawie <ok> <ok> <ok>
Życzę powodzenia na wystawie <ok> <ok> <ok>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Super, powodzenia <ok>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent