Już nie po raz pierwszy przekonuję się, że wszystko ma swój sens i nic nie dzieje się bez przyczyny. Historia z Oscarkiem jest tego najlepszym przykładem
A tymczasem Gucci już chyba zapomniał o swoim braciszku i opanował nowy drapak
Hej przystojniaku co kradniesz nasze serca <serce> <serce> <serce> Jakie ty masz okraglutkie te patrzałki <zakochana> No super kociak jesteś <zakochana>
oleena pisze:Czy widać zdjęcia? Bo ja ich nie widzę
Już widzę, ale dodawałam je w ciemno (miałam jakieś problemy i nie wyświetlały mi się) i oczywiście wstawiłam Gucciego na kanapie do grupy zdjęć na drapaku, a jedno na drapaku do grupy zdjęć na kanapie
dagusia pisze:Hej przystojniaku co kradniesz nasze serca <serce> <serce> <serce> Jakie ty masz okraglutkie te patrzałki <zakochana> No super kociak jesteś <zakochana>
Wiadomość od Gucciego: Troszkę mi jedno oko leci na Maroko, ale dziękuję Ciociu :-) Kochana jesteś <serce>
Wiadomość od Gucciego: Troszkę mi jedno oko leci na Maroko, ale dziękuję Ciociu :-) Kochana jesteś <serce>
Maluszku kochany gdybyś nie powiedział to nawet bym nie zauważyła <mrgreen> w sumie to nadal nie widzę <lol> i tak jesteś śliczny i ciocia Cie lofcia <serce>