Oscar SRS & Gucci BRI
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
Obłędne słodziaki <zakochana> <zakochana> kompletnie ich nie rozróżniam <lol> pięknoty dwa <serce> <serce>

- Natashas
Przepięknie Gucio wygląda na nowym mebelku
Oczka śliczne <zakochana> duże, okrągłe i nie widać, żeby gdzieś tam jakieś leciało <mrgreen>
Oczka śliczne <zakochana> duże, okrągłe i nie widać, żeby gdzieś tam jakieś leciało <mrgreen>
- oleena
Prawe troszkę leci, choć jakby niej niż na początku, gdy Gucci u nas zamieszkał. Na tych zdjęciach chyba akurat trzymał oczko w ryzach <mrgreen>Natashas pisze:Przepięknie Gucio wygląda na nowym mebelku![]()
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Przystojnaik Gucci jest zadowolony, bo teraz to on jeden jest panem tego domostwa, nie musi się dzielić wpływami z braciszkiem <lol>
- oleena
O tak! <mrgreen> I nie jest już taki stłamszony przez Oscarka, który zawsze biegł żeby go głaskać jak tylko zauważył, że właśnie Gucci jest głaskany <diabeł>Kamila pisze:Przystojnaik Gucci jest zadowolony, bo teraz to on jeden jest panem tego domostwa, nie musi się dzielić wpływami z braciszkiem <lol>
- anex
Ojej, Oleenko, nie wiem, jak to się stało, że ja wchodząc na Twój wątek nie zauważyłam, że Oscar hasa po innym domu od jakiegoś czasu. Chyba czytałam wiadomości MOCNO wybiórczo <roll>
W każdym razie - po pierwsze dużo siły w związku z syt. osobistą, z pewnością wszyscy dacie sobie radę, by przejść najtrudniejszy okres
, po drugie - chyba tego też się nie dopatrzyłam - Oscar u Twojego taty to już tak na stałe?
I po trzecie - Guciu, ajlowju 
W każdym razie - po pierwsze dużo siły w związku z syt. osobistą, z pewnością wszyscy dacie sobie radę, by przejść najtrudniejszy okres
- oleena
Tak, trochę się u nas pozmieniało...Dziękuję za ciepłe słowa i wsparcieanex pisze:Ojej, Oleenko, nie wiem, jak to się stało, że ja wchodząc na Twój wątek nie zauważyłam, że Oscar hasa po innym domu od jakiegoś czasu. Chyba czytałam wiadomości MOCNO wybiórczo <roll>
W każdym razie - po pierwsze dużo siły w związku z syt. osobistą, z pewnością wszyscy dacie sobie radę, by przejść najtrudniejszy okres, po drugie - chyba tego też się nie dopatrzyłam - Oscar u Twojego taty to już tak na stałe?
I po trzecie - Guciu, ajlowju
A Oscarek raczej zostanie u mojego taty na stałe, bo świetnie się razem dogadują i tato już chyba nie za bardzo wyobraża sobie domu bez Oscara
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Taka jestem szczęśliwa z wieści od Oscara , pozdrów koniecznie tatę jak pojedziesz i powiedz , że kocia mafia forumowa serdecznie go pozdrawia :-)
Guciu wszyscy w Mazurii zazdroszczą Ci nowego drapaczka , szczęściarzu
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Fajnie, że panowie się tak wspaniale odnaleźli
Tak jak napisała Becia, nic nie dzieje się bez przyczyny.... <serce>
Tak jak napisała Becia, nic nie dzieje się bez przyczyny.... <serce>
- oleena
DziękujęKamiko pisze:Taka jestem szczęśliwa z wieści od Oscara , pozdrów koniecznie tatę jak pojedziesz i powiedz , że kocia mafia forumowa serdecznie go pozdrawia :-)