Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
-
aurora80
Re: Mój liliowy skarb
Pani Dorszko! Dziękuję! Zawsze mówiłam, że Apollo jest duży ale mnie mój hodowca przekonywał, że średni i moja kota 6 kg będzie ważyć bo rodzice niezbyt duzi <mrgreen> Nie widziałam go na żywo to w końcu byłam skłonna uwierzyć...
- dagusia
U mnie po Meadowland Mix PoN zamiast kupy była brązowa woda- natomiast farm mixa- active cat wcinaja ze smakiem i qpal zawsze idelny :-) U jednego i drugiego :-) Niby to samo a jednak.... :-)
Jak patrze na tatusia, to jego waga jest bardzo dobra i nie ma czym sie przejmować :-)
Jak patrze na tatusia, to jego waga jest bardzo dobra i nie ma czym sie przejmować :-)
- Natashas
Super Bulik ma wagę, a tatusio cudnie duży <zakochana>
Piękny kocuro jeden i drugi

Piękny kocuro jeden i drugi
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Kasik pisze:P.S. Pierwszy raz widzę, zeby Mysz trzymała Kota, takie rzeczy to tylko na tym forum <lol> <lol> <lol>
Po takim tacie to ja się nie dziwię, że kiciur rośnie słusznej wielkości <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Kasik pisze: P.S. Pierwszy raz widzę, zeby Mysz trzymała Kota
Przy okazji : jaka fajna babeczka z tej naszej Myszy
- anex
Wiesz co, Aurorko? A może byś tak Bulika obfociła z każdej strony, to sobie zobaczymy, czy on faktycznie wygląda tak, jak opisujesz? Hm...? Bo mi to ciężko sobie wyobrażać, wiesz, wolę tak na własne oczy zobaczyć <mrgreen>
W kwestii wagi i jedzenia nie pomogę, bo oddam wypowiedzi co mądrzejszym w tym temacie ode mnie, ale jedyne, co mi dodatkowo przychodzi do głowy, to przegonienie codziennie kota porządnie? Zawsze to parę kalorii mniej, jak za wędką polata. Jak u Bulika z ruchem? Leniwiec czy ADHD?
W kwestii wagi i jedzenia nie pomogę, bo oddam wypowiedzi co mądrzejszym w tym temacie ode mnie, ale jedyne, co mi dodatkowo przychodzi do głowy, to przegonienie codziennie kota porządnie? Zawsze to parę kalorii mniej, jak za wędką polata. Jak u Bulika z ruchem? Leniwiec czy ADHD?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Z tą wagą to plotki i pomówienia, Bulik nie wygląda na kota, któremu trzeba wagi pilnować.... ale anex ma rację, najlepiej dokładnie z każdej strony obejrzeć, zanim wydamy werdykt
Za to wygląda na cudnego łobuza
<zakochana> <serce>
Kasik
<lol> <lol> <lol>
Za to wygląda na cudnego łobuza
Kasik
-
aurora80
Troszkę go będzie trudno z każdej strony obejrzeć :-) bo on głównie na leżąco się prezentuje a wtedy wygląda na kot-leta. Myślę, że to dlatego ten zakaz na dodatkowe gramy, bo u Pani wetki też przysiada jak kura na grzędzie i się nie rusza. Nawet na przekupstwa przysmakowe wtedy nie reaguje. Taki grzeczniutki jest. Ale i tak brzuchala mu Pani wet wypatrzyła ... ale jak na niego patrzę to widzę małego kiciusia <zakochana>

W pudełkach się wciąż mieści :-)

A tu dzisiejsze brzusio...właśnie to brzusio, które jest głównym sprawcą tego całego zamieszania

W pudełkach się wciąż mieści :-)

A tu dzisiejsze brzusio...właśnie to brzusio, które jest głównym sprawcą tego całego zamieszania

- Ula
- Agilisowy Rezydent
czy na dwóch ostatnich fotkach to prawdziwy kot ? <shock> 
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Mina na 2 ostatnich fotkach <rotfl>