Django wszystkiego najkociejszego i dużo zdrówka życzę z okazji 2 latek z hakiem
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Dorotko jak już Ci się tak ckni, to weź lepiej aparat i narób zdjęć, szczególnie temu Panu, który obchodził urodziny <roll>
Django wszystkiego najkociejszego i dużo zdrówka życzę z okazji 2 latek z hakiem
<zakochana> 
- yamaha
- Genius Loci
Ja tez Twojego "czarnucha" kocham <zakochana>
Wszystkie laciate (i mniej laciate) panny beda mi musialy wybaczyc, ale w Twojej hodowli to ON jest moim ulubiencem <serce>
<mago2> wszyscy tu sobie zycza, wiec i ja : ZEBY BYLY KUDLATE <tańczy> <lol>
Wszystkie laciate (i mniej laciate) panny beda mi musialy wybaczyc, ale w Twojej hodowli to ON jest moim ulubiencem <serce>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Yamaha, nie da rady...yamaha pisze:Ja tez Twojego "czarnucha" kocham <zakochana>
Wszystkie laciate (i mniej laciate) panny beda mi musialy wybaczyc, ale w Twojej hodowli to ON jest moim ulubiencem <serce>![]()
- yamaha
- Genius Loci
Pfffffffffffffffffff <kciukwdół> <kciukwdół> <kciukwdół>
Dawno juz wiedzialam (i nawet Sonie przestrzegalam, ale sie nie posluchala <roll> ), ze ta Twoja hodowla to do niczego jest !
ZADNEJ porzadnej kotki, poki co, nie masz, normalnie pfffffffffffffffffffffffffffff
(a jak chlopaki niosa, a dziewczynki nie, to nie moze sie urodzic kudlacz ? Licealne lekcje genetyki juz za dawno byly.....
)
A kiedy Gatta z tym Obcym ma to decydujace starcie ?
Dawno juz wiedzialam (i nawet Sonie przestrzegalam, ale sie nie posluchala <roll> ), ze ta Twoja hodowla to do niczego jest !
ZADNEJ porzadnej kotki, poki co, nie masz, normalnie pfffffffffffffffffffffffffffff
(a jak chlopaki niosa, a dziewczynki nie, to nie moze sie urodzic kudlacz ? Licealne lekcje genetyki juz za dawno byly.....
A kiedy Gatta z tym Obcym ma to decydujace starcie ?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Soon <mrgreen> Mam nadzieję... Tylko nie wiem, jak wtedy dam radę, bo oprócz Negry wszystkie przechodzą przebudzenie <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Wpuscisz wszystkie naraz do kotnika i bedzie Woodstock <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ani mi nie mów...
- yamaha
- Genius Loci
To zanim poki co, to pokaz Czarnucha <roll>
(no i zabralabys go kiedys na porzadna miedzynarodowa wystawe gdzies.... na przyklad do centralnej Francji..... <gwiżdże> )
(no i zabralabys go kiedys na porzadna miedzynarodowa wystawe gdzies.... na przyklad do centralnej Francji..... <gwiżdże> )
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
yamaha pisze:Wpuscisz wszystkie naraz do kotnika i bedzie Woodstock <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Przypomniał mi się ten filmik, na którym było prawie 20 kotków jednocześnie <mrgreen> Ten pisk na widok mięska...
Może powtórka z rozrywki?
Może powtórka z rozrywki?