o tym samym pomyślałam <mrgreen>Luinloth pisze:Przypomniał mi się ten filmik, na którym było prawie 20 kotków jednocześnie <mrgreen> Ten pisk na widok mięska...
Może powtórka z rozrywki?
Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Tam ich było 17 dokładnie, i jeśli wszystkie będą ustrzelone, to może być.... Może nawet pobiję rekord Czankry... <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie mam porządnego Czarnego, tylko ten badziew z głównej strony, bo nic lepszego mi się zrobić nie udało. Myślałam, że z pomocą Agnieszki uda mi się w trakcie zabawy coś pstryknąć, ale niepotrzebnie założyłam długi obiektyw, i jednak światła zabrakło na porządne zdjęcie.yamaha pisze:To zanim poki co, to pokaz Czarnucha <roll>
(no i zabralabys go kiedys na porzadna miedzynarodowa wystawe gdzies.... na przyklad do centralnej Francji..... <gwiżdże> )

- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Pfffffffffffffffffff <kciukwdół> <kciukwdół> <kciukwdół>
Dawno juz wiedzialam (i nawet Sonie przestrzegalam, ale sie nie posluchala <roll> ), ze ta Twoja hodowla to do niczego jest !
ZADNEJ porzadnej kotki, poki co, nie masz, normalnie pfffffffffffffffffffffffffffff
(a jak chlopaki niosa, a dziewczynki nie, to nie moze sie urodzic kudlacz ? Licealne lekcje genetyki juz za dawno byly.....)
A kiedy Gatta z tym Obcym ma to decydujace starcie ?
Yamaha, doczytałam, że masz kota z moon river- tak jak ja- w siostrzanej hodowli muezzi niekiedy mają - ostatnio tam widziałam chłopaka cynamonowego chyba długowłosego- cudny był
- yamaha
- Genius Loci
Aaaaaaaaaaah jaki on jest fajny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Powiedz jeszcze, jaki to charakter ? Kogo w domu najbardziej kocha ? Gdzie sypia ? <mrgreen>
Powiedz jeszcze, jaki to charakter ? Kogo w domu najbardziej kocha ? Gdzie sypia ? <mrgreen>
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
znaczy się, Django posiada oczy 
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
niezły :-) kolor oczu boski i ten okrągły łepek achh
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Lucek się wstydzi swojego braku głowy. Zawsze tłumaczył, że czarny kolor łeb wyszczupla, a niekoniecznie brzuch, ale po tym zdjęciu zamknął się w sobie i ze zgryzoty poszedł na parapet zachwycać przechodniów
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Chyba z moim monitorem cos nie tak <shock> widze czarna jak smola plame i dwa bursztynowe guziki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Aniu, ja to juz nie pamietam jak Lucjusz wyglada, serio <diabeł>Anka pisze:Lucek się wstydzi swojego braku głowy. Zawsze tłumaczył, że czarny kolor łeb wyszczupla, a niekoniecznie brzuch, ale po tym zdjęciu zamknął się w sobie i ze zgryzoty poszedł na parapet zachwycać przechodniów
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
Pięknie wyrósł <zakochana>
zdjęcie super widać dokładnie czarno na białym
zdjęcie super widać dokładnie czarno na białym