Drapaki
- koteczek555
- Kontakt:
- gosiaczek8807
-
- koteczek555
- Kontakt:
-
szczerze na 1 rzut oka - daję 6/10
z 2 piętra kociaczek chcąc dostać się na wyższe piętro spadł - moim zdaniem powinno to być wykonane troszkę w inny sposób np żeby troszkę wystawało tego 2 piętra.
Po za tym drapak miły w dotyku - przynajmniej dla mnie.
No i mam nadzieję że ta cała konstrukcja nie przewróci się - niby jest to stabilne ale nie wiem jak np 5 kg kociak będzie na tym fikał.
Po za tym kociak ostrzył już pazurki wspinał się na samą górę po tym słupku.
w domku jeszcze nie siedział.
najbardziej kociakowi podoba się ta mycha co jest przymocowana.
Zobaczymy jak będzie w dalszych dniach
z 2 piętra kociaczek chcąc dostać się na wyższe piętro spadł - moim zdaniem powinno to być wykonane troszkę w inny sposób np żeby troszkę wystawało tego 2 piętra.
Po za tym drapak miły w dotyku - przynajmniej dla mnie.
No i mam nadzieję że ta cała konstrukcja nie przewróci się - niby jest to stabilne ale nie wiem jak np 5 kg kociak będzie na tym fikał.
Po za tym kociak ostrzył już pazurki wspinał się na samą górę po tym słupku.
w domku jeszcze nie siedział.
najbardziej kociakowi podoba się ta mycha co jest przymocowana.
Zobaczymy jak będzie w dalszych dniach
- koteczek555
- Kontakt:
-
- gosiaczek8807
-
Witam:)Mam pytanko odnośnie ,,specyfików,, do spryskiwania drapaka aby kotek właśnie tam ,,ostrzył,, swoje pazurki,ponieważ mój Odi zamiast drapaka ,drapie nam tapety i są one już w koszmarnym stanie
Więc bez zastanowienia kupiłam mu ,nie wiem jak to nazwać ..poprostu taki środek do spryskiwania tegóż drapaka dzięki czemu Odi ,,odczepi,, się od tapet
.Tak więc jak juz napisałam kupilam ten produkt spryskalam nim drapak,Odi szybko do niego podbiegł i żeczywiście zaczoł go drapać
tyle że coś mnie zaniepokoiło...podeszła do niego moja mala córeczka i chiała go pogłaskać a on wystawil lapkę i udrapał ją,potem ja też to samo zrobiłam i do mnie też jak nigdy wcześniej wystawił łapke i chciał udrapać
Zastanawiam się co jest w tym specyfiku,że mój kot tak się zachowuje.Spotkał się ktoś jeszcze z takim zachowaniem kota??Pozdrawiam

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Podejrzewam, że ten "specyfik" to po prostu kocimiętka. Koty różnie na nią reagują. Zachowanie Twojego kota całkiem normalne. Odurzony kocimiętką kot nie panuje nad sobą.Agulaaa pisze:Mam pytanko odnośnie ,,specyfików,,
>>>>> TUTAJ <<<<< możesz poczytać o reakcjach kotów na kocimiętkę.