Freddie i Aston

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
elsa

Re: Freddie i Aston

Post autor: elsa »

Haha, no nie mogę <lol>

Ale, ale, Astonku, ciotka chce ci powiedzieć, że jej łysolki się podobają (chociaż już na zawsze będzie miała słabość do długiego włosia jednak), a i Fedziu chwyta za serce <zakochana> <serce> <zakochana> Tak sumiennie pilnuje rybek, chociaż ciotki sugerują, że to z Astona niezły ochroniarz <gwiżdże> Obaj mogliby pełnić te odpowiedzialne role! :roza:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Fajowe chłopaki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
dzoana

Post autor: dzoana »

No ja sie od dawna zastanawiam jaka by tu firme zalozyc, zeby nie musiec na etacie pracowac i sie wkurzac. Firme ochroniarska zaloze jak nic <lol> <lol> <lol>
Chlopcy rybki kochaja. Czy rybki kochaja koty nie wiem, ale sie nie skarza, wiec mysle ze chyba tak <lol>
Aston oczywiscie najbardziej reaguje na te najwieksza rybke. Musze kiedys nagrac co on wyczynia przy tym akwarium.nA jak on sapie i dyszy bo mu ta szyba przeszkadza.
Fredeczek najbardziej lubi kiedy jest wymiana wody. Mozna lepetynke wsadzic, poniuchac... no i od dawna wie tez, ze sie nie wskakuje jak nie ma tej szybki na gorze <lol>
Dziekujemy ciocie za wszystkie komplementy :roza:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Kochane kociki :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

dzoana pisze:. no i od dawna wie tez, ze sie nie wskakuje jak nie ma tej szybki na gorze <lol>
Bardzom ciekawa, jak on sie tego DOWIEDZIAL :haha:
Awatar użytkownika
dzoana

yamaha pisze:
dzoana pisze:. no i od dawna wie tez, ze sie nie wskakuje jak nie ma tej szybki na gorze <lol>
Bardzom ciekawa, jak on sie tego DOWIEDZIAL :haha:
To bylo przy pierwszej wymianie wody chyba. Tz mowi pilnuj kotow, ja zdejme szybke...taaaa. Z miloscia chlopakow na codzien roznie bywa, ale jak mozna rabanu narobic albo narozrabiac to taka zgrana z nich ekipa, ze az milo. No to ja sie zajmowalam Astonem, ktory z rurki od pompki robil sieczke a Freddie w tym czasie poszedl niufac w akwarium. Ledwo sie zdazylam obrocic a tu Fredeczek w pol skoku stwierdzil, ze to chyba nie byl dobry pomysl i zawisl na brzuchu na szybce akwarium. Nie przeszkodzilo mu to oczywiscie w probie upolowania wielkiej ryby. No ale na jego nieszczescie matka popsula cala zabawe i go wyciagnela i co gorsza biednego koteczka z recznikiem po domu ganiala <strach>
Ciezkie jest zycie kotela, bez dwoch zdan <lol>
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Fusiu pisze:
yamaha pisze:
Fusiu pisze:Jeju..z Astona to kawał kota jest <shock> mógłby stać w klubach na bramce
dzoana pisze: Obrazek
W Adidasach nie wchodzisz ! <diabeł>

:haha: :haha: :haha:

"Jak ty masz 18 lat, to ja mam długą sierść! Won" <diabeł>

<lol> <lol> <lol>
Podrobiona legitymacja studencka? Nie ze mną te numery, wracaj go gimnazjum.
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

:tort: :tort: :tort: Wszystkiego najlepszego :kwiatek: zdrowia i spełnienia marzeń :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
dzoana

Dziekuje Ci bardzo elwisko :roza:
Ja dzis polowe urodzin spedzilam na autostradzie czekajac na lawete, bo zlapalismy gume, potem wydzwanialismy za oponami, mechanikami i takie tam. Na druga polowe urodzin mam mocne postanowienie nagwizdac sie do nieprzytomnosci, a co <lol> :party:
Zablokowany