PAN YABU, Montegri*PL
-
aurora80
Re: PAN YABU, Montegri*PL
Ależ przecudowna kotlina <serce> <zakochana> wielkie głaski od nas... 
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Pięknego Masz tego Pana Yabu, taka mordka uśmiechnięta ,dobrze że już jest ok, nie lubię jak kotki chorują

-
aurora80
Spojrzałam i pomyślałam: O! Prado... No zaraz, zaraz przecież Prado to papa Yabu...anex pisze:Aha. I Jeszcze jedna foteczka gratis. Kota o 100 twarzach, bo co zdjęcie to on jakoś inaczej się prezentuje. ;)
- anex
Dzień dobry!
Ukłony za dobre słówka o kociastym
-> Oleenko - nawet się nie przyznawaj, że jeszcze Cię tu jeszcze nigdy nie było! <wsciekly> Obyś tylko tu u nas częściej gościła, to wtedy wybaczę ;)
-> fado123 - miło Cię widzieć, cieszę się, że niedługo też nowa kuleczka wniesie trochę słońca w Twoje dni
-> aurora - ja nie wierzę, że Bulik to taki 6 kg grubasek, on na pewno ma ciężkie mięśnie. Potwierdź nam to zdjęciami! ;) a o Yabu to fakt, mówią, że kopia Prado; i raz to widzę, a raz nie. Z wąsa to on do Murielka, do mamuńci podobny ;)
-> MoniQ - czemu ja żadnego przepisu z Twojego bloga jeszcze nie wykorzystałam, to sama się sobie dziwię?
-> Nastashas - Nanduś lew Goldwyn Mayer = <3
-> dagusiu - choróbska a kysz, takim pięknym kotkom nie wypada chorować!
Ukłony za dobre słówka o kociastym
-> Oleenko - nawet się nie przyznawaj, że jeszcze Cię tu jeszcze nigdy nie było! <wsciekly> Obyś tylko tu u nas częściej gościła, to wtedy wybaczę ;)
-> fado123 - miło Cię widzieć, cieszę się, że niedługo też nowa kuleczka wniesie trochę słońca w Twoje dni
-> aurora - ja nie wierzę, że Bulik to taki 6 kg grubasek, on na pewno ma ciężkie mięśnie. Potwierdź nam to zdjęciami! ;) a o Yabu to fakt, mówią, że kopia Prado; i raz to widzę, a raz nie. Z wąsa to on do Murielka, do mamuńci podobny ;)
-> MoniQ - czemu ja żadnego przepisu z Twojego bloga jeszcze nie wykorzystałam, to sama się sobie dziwię?
-> Nastashas - Nanduś lew Goldwyn Mayer = <3
-> dagusiu - choróbska a kysz, takim pięknym kotkom nie wypada chorować!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jaki przepiękny kocurek <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
- elsa
Bardzo cieszą wieści o powrocie do zdrówka - tak ma być! Yabuś jest czarujący i mocno wygimnastykowany
<zakochana> <serce> a to zdjęcie główki wystającej znad łaputek jest rozbrajające! <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No na szczęście wszystko da się nadrobićanex pisze: -> MoniQ - czemu ja żadnego przepisu z Twojego bloga jeszcze nie wykorzystałam, to sama się sobie dziwię?
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
Mała Mumu odcisnęła swój ślad, inaczej być nie może przecież <lol> to istota z charakteremanex pisze: a o Yabu to fakt, mówią, że kopia Prado; i raz to widzę, a raz nie. Z wąsa to on do Murielka, do mamuńci podobny ;)
i nie rodzi dzieci po to, żeby jakiegoś podobieństwa do niej w nich nie było widać <lol>
ale to syn Prado, bezsprzecznie :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
to dobrze, że Yabuś juz zdrowy
. Śicznie się prezentuje na fotkach, taki okrąglasek z iskierkami łobuzerskimi w oczkach. Zazdroszczę, że masz już zakraplanie z głowy u mnie jescze do 18-tego, ale na szczęście już tylko jedne kropelki zostały a nie jak wcześniej trzy 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam jego głowę <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>