Skonsultuj to z lekarzem.
Bolek i Lolek i ich domek
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Luty miesiącem Loleczka i trojaczków <3
Asiu, też mi się wydaje, że ta biegunka, to po antybiotykach... apetyt ma słaby, bo jest cierpiący biedaczek
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Nie wiem co na to forumowi fachowcy od żywienia , ale Royal Canin Convalescence dawałam mojej kotce . Zapytaj weta . Aśka daj sobie pomóc finansowo , bo masz się opiekować Rudym , a nie martwić o kasę .
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
hmm.. póki co dawałam mu różne konsystencje do spróbowania.. w miarę poskubał granata pet
Dziewczyny kochane, może umówmy się tak,że jeśli zużyję pieniążki od Was, a Rudy nadal będzie potrzebował większych nakładów finansowych, to powiem w prost.
Teraz się martwię o miejsce na wykastrowane koteczki, bo ten pokój zajął Rudy..
Jestem coraz bardziej pewna,że to kogoś kot. Żaden z moich bezdomniaków nie jest tak ufny i proludzki..nawet Lolek. Chciałam dać ogłoszenie na słupy. Ale z drugiej strony jeśli ktoś go zgubił dlaczego nie wiszą ogłoszenia o zagubionym kocie? Już mam myśli, że potencjalni właściciele nie będą chcieli tak rannego kota, który wymaga dużej opieki i cierpliwości..
Dziś pod domek przyszła ruda kociczka! Czyli to w ogóle nie ten kot
Teraz nie wiem czy one przychodziły na zmianę, a ja nie zauważyłam różnicy, a może po prostu Rudy wyszedł z ukrycia słysząc człowieka, a akurat to byłam ja... No cóż teraz to nie ważne. Opiekuję się nim jak moim własnym..
Dziewczyny kochane, może umówmy się tak,że jeśli zużyję pieniążki od Was, a Rudy nadal będzie potrzebował większych nakładów finansowych, to powiem w prost.
Teraz się martwię o miejsce na wykastrowane koteczki, bo ten pokój zajął Rudy..
Jestem coraz bardziej pewna,że to kogoś kot. Żaden z moich bezdomniaków nie jest tak ufny i proludzki..nawet Lolek. Chciałam dać ogłoszenie na słupy. Ale z drugiej strony jeśli ktoś go zgubił dlaczego nie wiszą ogłoszenia o zagubionym kocie? Już mam myśli, że potencjalni właściciele nie będą chcieli tak rannego kota, który wymaga dużej opieki i cierpliwości..
Dziś pod domek przyszła ruda kociczka! Czyli to w ogóle nie ten kot
Teraz nie wiem czy one przychodziły na zmianę, a ja nie zauważyłam różnicy, a może po prostu Rudy wyszedł z ukrycia słysząc człowieka, a akurat to byłam ja... No cóż teraz to nie ważne. Opiekuję się nim jak moim własnym..
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Matko <strach> Asiu wszystkie potrzebujące koty z okolicy się zlecą <strach> nie ogarniesz
Moim zdaniem gdyby komuś zależało na Rudym to powiesiłby ogłoszenie i szukał . Faktycznie masz problem z miejscem w tym " szpitalu " <hm>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Wielkie kciuki za sile dla Ciebie i by rudasek wyzdrowiał. Niesamowita z Ciebie kobitka
. Co do rany mój psiak został pogryziony miał ogromna ranę na boku. Wet tez tego nie szyl i przy pielęgnacji pięknie się wygoilo. Potem nawet sierścią zaroslo.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Nasza "Matka Joanna od Kotów" <serce> <pokłon> <serce> <pokłon> <serce> <lol>maga pisze: Niesamowita z Ciebie kobitka.
Asiu, bedzie dobrze, ciekawe na jak dlugo Rudasek bedzie musial byc w zamknieciu... moze sterylke maluchow sie o tydziren przesunie?
W kazdym razie gdyby dalo rade wykastrowac tez rudaska, to żeby nie było niedopowiedzeń - za wydmuszki Rudego płacę ja <diabeł> <mrgreen>
Jak sie zdecydujesz to daj znac, zrobie przelew :->
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziewczyny, ja proponuję nie pytać, tylko robić przelewy z dopiskiem "Rudy" i już. Jak się kasa nie przyda teraz, to Asia będzie miała na zaś, na karmę czy weta.
Ci co już wspomagali w tym miesiącu kotki nr konta mają, a jakby ktoś jeszcze nie miał, to Asia nie będzie taka
i na pewno na pw poda dane do przelewu.
Jeszcze dopiszę, że jeżeli kocio udomowiony to fajnie by było szukać mu domu, a tu będzie trzeba go przebadać w kierunku białaczki i innych tego typu nieprzyjemności, zaszczepić...
Ci co już wspomagali w tym miesiącu kotki nr konta mają, a jakby ktoś jeszcze nie miał, to Asia nie będzie taka
Jeszcze dopiszę, że jeżeli kocio udomowiony to fajnie by było szukać mu domu, a tu będzie trzeba go przebadać w kierunku białaczki i innych tego typu nieprzyjemności, zaszczepić...
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
RacjaMago pisze:Dziewczyny, ja proponuję nie pytać, tylko robić przelewy z dopiskiem "Rudy" i już. Jak się kasa nie przyda teraz, to Asia będzie miała na zaś, na karmę czy weta.
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Tez o tym pomyślałam, kot ma jeść cokolowiek, może to być nawet Whiskas. Oczywiście może przez jakiś czas wymagać dodatkowego nawodnienia.agniecha pisze:Nie wiem co na to forumowi fachowcy od żywienia , ale Royal Canin Convalescence dawałam mojej kotce
A do antybiotyku może dodać Lakcid, moja kotka sama wypijała bezpośrednio ze strzykawki, bo antybotyki będa jeszcze długo potrzebne
Może on potrzebuje regularnie leków p/bólowych i dlatego nie chce jeść? Chyba, że ma jakieś obrażenia wewnętrzne?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Asieńko jak dzisiaj po nocy ?
W jakiej kondycji jest Rudzielczyk no i TY ??
<serce>
<serce>
W jakiej kondycji jest Rudzielczyk no i TY ??