Ropy już nie ma ani śladu
Dziewczyny.. czy to już czas na odrobaczenie? Wet mi dał tabletki już, ale się wstrzymałam..
Popieram Małgosie <roll> MagoMago pisze:Dziewczyny, ja proponuję nie pytać, tylko robić przelewy z dopiskiem "Rudy" i już. Jak się kasa nie przyda teraz, to Asia będzie miała na zaś, na karmę czy weta.
![]()
Ci co już wspomagali w tym miesiącu kotki nr konta mają, a jakby ktoś jeszcze nie miał, to Asia nie będzie takai na pewno na pw poda dane do przelewu.
Jeszcze dopiszę, że jeżeli kocio udomowiony to fajnie by było szukać mu domu, a tu będzie trzeba go przebadać w kierunku białaczki i innych tego typu nieprzyjemności, zaszczepić...
Kochana! Proszę, nie rób sobie problemu. Ja w ogóle nie liczyłam na pomoc finansową przy Rudasku. Już tyle dobrych duszyczek przesłało kolejne pieniążki, że Rudy będzie miał zapewniony chyba najlepszy pokój w spa szpitalnym. Najważniejsze są wasze ciepłe myśli i wsparcie.Luinloth pisze:Asiu <serce> Trzymam kciuki, żeby się udało <ok>
Ja też bym chciała się dorzucić dla Rudego, ale trzy dni przed wypłatą trochę ciężko, już dla Rudego od Estery skrobałam po dnie portfela <oops> Tak że coś wpłacę, ale dopiero w przyszłym tygodniu![]()