No to na tę okoliczność wszystkiego najlepszego i bezbolesnego moderowania naszych produkcji!
I za zdrówko Bentusia
MoniQ pisze:O, przypadkiem zauważyłam, że MM ma dzisiaj forumową rocznicę![]()
No to na tę okoliczność wszystkiego najlepszego i bezbolesnego moderowania naszych produkcji! (...)
Ojej, dziękuję Wam dziewczyny bardzoPyzowePany pisze:No to za kolejne lata porządkowania naszych wypcin (...)
atomerio, od zawsze tak wygladają moje dni. Na palcach u rąk mogę policzyć ile razy byłam w domu przed 20. Ja zawsze jestem późno.atomeria pisze:A może on tak przeżywa Twoja większą nieobecność? (...)
A u mnie to nie zauważyłaś <zły>MoniQ pisze:O, przypadkiem zauważyłam, że MM ma dzisiaj forumową rocznicę
U zołz łatwiej zauważyć <lol>AgnieszkaP pisze:A u mnie to nie zauważyłaś <zły>MoniQ pisze:O, przypadkiem zauważyłam, że MM ma dzisiaj forumową rocznicę
Nie bijAgnieszkaP pisze:A u mnie to nie zauważyłaś <zły>MoniQ pisze:O, przypadkiem zauważyłam, że MM ma dzisiaj forumową rocznicę
HeheheMiss_Monroe pisze:U zołz łatwiej zauważyć <lol>AgnieszkaP pisze:A u mnie to nie zauważyłaś <zły>MoniQ pisze:O, przypadkiem zauważyłam, że MM ma dzisiaj forumową rocznicę
Lenko, a jak to było, dołączyłaś na forum tak jak każdy nowy właściciel koteczka, a potem zostałaś moderatorem, czy odwrotnieMiss_Monroe pisze:MoniQ pisze:O, przypadkiem zauważyłam, że MM ma dzisiaj forumową rocznicę![]()
No to na tę okoliczność wszystkiego najlepszego i bezbolesnego moderowania naszych produkcji! (...)Ojej, dziękuję Wam dziewczyny bardzoPyzowePany pisze:No to za kolejne lata porządkowania naszych wypcin (...)Ja nawet nie zauważyłam! 4 lata na forum, ale to zleciało <mrgreen> !