Euphoria & Gasper
- oleena
Re: Euphoria & Gasper
Śliczny brzusio <zakochana> Szkoda, że nie można głaskać ani całować, ale patrzeć też jest przyjemnie :-) Mój Gucci czasem pozwala na mizianie po brzuszku, ale jest to tylko wieczorem gdy siedzi z nami na kanapie i prawie odpływa po kilkunastominutowym głaskaniu wszędzie indziej :->
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Ale ma słodka minkę na tym pierwszym zdjęciu
i ten ogon! <zakochana>

-
No ja nie moge juz, musze pojsc z forumka bo zazdrosc mnie zalewa - Dagusia cudowne futerka masz ::)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> niesamowicie piękny
Faktycznie do zacałowania cały <serce> <serce> <serce>
Faktycznie do zacałowania cały <serce> <serce> <serce>
- anex
Ty nigdzie nie idź, tylko sobie spraw "identyko" i zalewanie zazdrością się skończyturmalinka pisze:No ja nie moge juz, musze pojsc z forumka bo zazdrosc mnie zalewa - Dagusia cudowne futerka masz ::)

-
anex pisze:Ty nigdzie nie idź, tylko sobie spraw "identyko" i zalewanie zazdrością się skończyturmalinka pisze:No ja nie moge juz, musze pojsc z forumka bo zazdrosc mnie zalewa - Dagusia cudowne futerka masz ::)
ja caly czas czekam, az moje sie urodzi, pozniej 'tylko' 16 tygodni i bedzie z nami

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A właśnie miałam pytać, czy to już... czyli kciuki jeszcze trzymać? <ok>turmalinka pisze:anex pisze:Ty nigdzie nie idź, tylko sobie spraw "identyko" i zalewanie zazdrością się skończyturmalinka pisze:No ja nie moge juz, musze pojsc z forumka bo zazdrosc mnie zalewa - Dagusia cudowne futerka masz ::)
ja caly czas czekam, az moje sie urodzi, pozniej 'tylko' 16 tygodni i bedzie z nami
- dagusia
Dziękujemy wszystkim ciociom za kompelemntyturmalinka pisze:anex pisze:Ty nigdzie nie idź, tylko sobie spraw "identyko" i zalewanie zazdrością się skończyturmalinka pisze:No ja nie moge juz, musze pojsc z forumka bo zazdrosc mnie zalewa - Dagusia cudowne futerka masz ::)

Turmalinko jak bedziesz miała maluszka po Napoleonie to mnie zazdrosc będzie zżerać <wsciekly>
Tymczasem mam kilka fotek z weekendu, podziele się z Wami, a co <mrgreen>
Eufulek oczywiście do zdjęć sie nie nadaje, nawet się fochuje jak tylko widzi aparat

mówiłam, przecież, że pozować nie będę...

weż ten aparat bo bede robić głupie miny

a Ona dalej swoje... co za uparta służbę mam...

Gaspi, jak to Gaspi urodzony model, gdzie go nie dorwę zawsze super wygląda. Widać aparat Go lubi :-)
czy to na schodach

z daleka

czy z bliska

czy na prezesowym kresełku

zawsze ślicznie wygląda <serce> <serce> <serce>
- Natashas
To prawda aparat KOCHA Gaspiego i on o tym dobrze wie <zakochana> zrobi szał na wystawie <mrgreen>
Euphi standardowo błyszczy jak księżniczka, nawet z lekkim foszkiem <serce>

Euphi standardowo błyszczy jak księżniczka, nawet z lekkim foszkiem <serce>

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Eufusia jak prawdziwa gwiazda od paparazzo się odpędza i chowa a Gaspi ma parcie na szkło
i bardzo dobrze bo takiego przystojniaka to tylko podziwiać.