Sikorka wymiata mistrzyni pierwszego planu CUDNA
U mnie takie widoki wręcz niemożliwe królewienka by się zasyczała no bo Koloruś byłby bardzo zadowolony <mrgreen>
Danusiu mi sie wydaje, że mieszane pary maja trudniej- "baby" maja swoje humory. U mnie Gaspi też chce, owszem siedza obok siebie, spią też, czasem nawet się ocieraja tak jakby się przytulali ale takich widków to ja w domu nie mamDanusia pisze:
U mnie takie widoki wręcz niemożliwe królewienka by się zasyczała no bo Koloruś byłby bardzo zadowolony <mrgreen>
Na razie w tych swoich mądrych główkach szykują niecny plan, ale nie wiem czy będą na tyle rezolutni, by zdobyć jakiegoś ptaszka <mrgreen>Kamila pisze:oj, coś mi się widzi, że sama na siebie zgubę szykujesz zapraszając ptaszka do okienka <lol> Takie dwa byki jak Pajti i Nandi na pewno znajdą jakiś sposób na tego Tweetiego za oknem. Toż tam testosteron buzuje na maxa <strach>. Oni tam w tym wyrku już plan obmyślają <lol>

Wyszły takie bez GMO <mrgreen>Limonka pisze:piękna sikorka, one to jednak mają w sobie to coś :-)
kura na grzędzie <lol> Nanduś, a jajka jakieś wysiadłeś, czy cuś? <gwiżdże> <lol>
U nas też jest drugi, ale gdy były dwa obok siebie to zainteresowanie było średnie. Od niedawna ogromnym uwielbieniem Pajton darzy to właśnie legowisko z Drzemadeł i przeważnie jest taka harmoniaAgnieszkaP pisze:No tak, obok leży puste legowisko, ale przecież rondelek jest naj <lol>![]()
![]()
Ja dokupiłam drugi![]()
Mi też marzy się kocia baba, ale warunki nie pozwalająDanusia pisze:im chyba baby potrzeba <lol> <rotfl>

Trudno mi się nie zgodzić szczególnie gdy usypia w taki sposóbMoniQ pisze:Nanduś to przytulak roku<serce>

Łapą wskazuje dokładnie te drzwiczki za którymi jest ich spiżarnia i przede wszystkim przysmaki. Nic tu nie jest przypadkowe <mrgreen>AgnieszkaP pisze:Ostatnia fotka <pokłon> <lol>
Ale i ta z łapą na szafce kuchennej- jaki luzak <rotfl>