Euphoria & Gasper
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
Oba kociaczki masz przeurocze <serce>
-
to przybedziesz i bedziesz glaskac i miziacTurmalinko jak bedziesz miała maluszka po Napoleonie to mnie zazdrosc będzie zżerać

najchetniej w pazdzierniku, bo musimy na weekend wyjechac, a milosnik kotow w domu bylby pozadany

- yamaha
- Genius Loci
"Z daleka" <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
cudny jest na tych schodach <serce>

cudny jest na tych schodach <serce>

- norka
- Agilisowy Rezydent
oboje są wyjątkowo piękni :-) :-) czy to z bliska czy z daleka...z fochem czy bez <lol> <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Cudne sa oba kociaczki <zakochana>
Minki Eufi przesłodkie
Minki Eufi przesłodkie

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Cześć miśki

- dagusia
Cioteczki tradycyjne podziękowania od moich kociaczków za komplementy
Ja oczywiście zawsze wszystko im przekazuje i wymiziam ile tylko się da
Przed chwila sytuacja wyglądała następująco.
Schodza po schodach i widzę <strach> pająka.... ja, że jestem kotek różowy to mam do nich obrzydzenie. Długo nie zastanawiajac się pomyślałam, że mam przecież w domu "ludzi" od tego zadania. Wołam "Eufi mucha!" Chwila moment i się zjawiła, wie co to mucha a nie wie co to pajak, więc na wszystko co się rusza wołam mucha <lol> Za nią biegnie Gaspi i się zaczęło. Cała akcja trwała ok 5 min. Najpierw Eufi potracała sobie delikatnie łapką, potem Gaspi przejął zadanie.... pająk dalej żył <wsciekly> Zszedł troszkę niżej to Eufulek, jako że zgubiła go wzrokiem, wyłożyła się jak hrabina na schodku. Pod nią Gaspi a pająk jeszcze niżej.... Patrzą <shock> tylko tymi patrzalkami ale żadne z nich nie widziało gdzie on jest. Ślamazary jedne no! Musiałam im znowu pokazać.... ile ja się naprodukowałam, żeby znowu zauważy, że on jeszcze żyje.... <wsciekly> Zauważyły i dalej te delikatne swoje ruchy... Raz Eufi, póżniej Gaspi- jeden przed drugiego się przepycha ale nic konkretnie zrobić nie potrafią. Gaspi mocniej łapką mnie zaczepia w nocy w łóżku, żebym go miziała :-) Zaczęłam się "denerwowac", że nawet z takim zadaniem sobie nie mogą poradzić.... Myślę, czy koty rasowe to jakieś podroby? mowie do nich- "nawet nie potraficie zabić pająka, jak ja porządnie go nie pierdzielne to nikt tego nie zrobi"
. Mąż siedzi na dole i zaczął się śmiać z tego co ja do nich mówie. Po kolejnych delikatnych próbachą, udało się Eufi skończyć zadanie :-) Tak się biedaki zmęczyły, że po całej akcji położyły się od razu spać 
Mówią, że jak kot jest w domu to nie ma pająków. Ja mam ślamazary i te pajaki czasm się pokazują

To na kiedy dokładnie mam szykować urlop?? :-)turmalinka pisze:to przybedziesz i bedziesz glaskac i miziacTurmalinko jak bedziesz miała maluszka po Napoleonie to mnie zazdrosc będzie zżerać
najchetniej w pazdzierniku, bo musimy na weekend wyjechac, a milosnik kotow w domu bylby pozadany
Przed chwila sytuacja wyglądała następująco.
Schodza po schodach i widzę <strach> pająka.... ja, że jestem kotek różowy to mam do nich obrzydzenie. Długo nie zastanawiajac się pomyślałam, że mam przecież w domu "ludzi" od tego zadania. Wołam "Eufi mucha!" Chwila moment i się zjawiła, wie co to mucha a nie wie co to pajak, więc na wszystko co się rusza wołam mucha <lol> Za nią biegnie Gaspi i się zaczęło. Cała akcja trwała ok 5 min. Najpierw Eufi potracała sobie delikatnie łapką, potem Gaspi przejął zadanie.... pająk dalej żył <wsciekly> Zszedł troszkę niżej to Eufulek, jako że zgubiła go wzrokiem, wyłożyła się jak hrabina na schodku. Pod nią Gaspi a pająk jeszcze niżej.... Patrzą <shock> tylko tymi patrzalkami ale żadne z nich nie widziało gdzie on jest. Ślamazary jedne no! Musiałam im znowu pokazać.... ile ja się naprodukowałam, żeby znowu zauważy, że on jeszcze żyje.... <wsciekly> Zauważyły i dalej te delikatne swoje ruchy... Raz Eufi, póżniej Gaspi- jeden przed drugiego się przepycha ale nic konkretnie zrobić nie potrafią. Gaspi mocniej łapką mnie zaczepia w nocy w łóżku, żebym go miziała :-) Zaczęłam się "denerwowac", że nawet z takim zadaniem sobie nie mogą poradzić.... Myślę, czy koty rasowe to jakieś podroby? mowie do nich- "nawet nie potraficie zabić pająka, jak ja porządnie go nie pierdzielne to nikt tego nie zrobi"

Mówią, że jak kot jest w domu to nie ma pająków. Ja mam ślamazary i te pajaki czasm się pokazują

- oleena
Obydwa kociaki cudowne <zakochana> Wymiziaj je ode mnie :-) 

- yamaha
- Genius Loci

Przyslij je no na szkolenie do mnie (znaczy do Missy) na ferie <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent